reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja naczczo mam niska chyba z 5 i tylko insulina po 2h jest ponad 70 dlatego dostalam siofor. Ja biore od miesiaca ja dopiero ale przy niej nawet tsh weszlo w norme.w 15tygodniu dopiero no niezle....

reklama
14 dpo -43 , 16 dpo 91 , 18 dpo 118
Asia 669- powiedz mi czy teraz dostanę okres? ile dni czekać? czy sprawdzać czy spada i wtedy będzie@? czy obędzie się bez szpitala?
Nie wiem na co mam się przygotować?
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.[/QUOTE]

Asia 669- powiedz mi czy teraz dostanę okres? ile dni czekać? czy sprawdzać czy spada i wtedy będzie@? czy obędzie się bez szpitala?
Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.
[/QUOTE]
Ja ostatnio dostałam @ 3 dni po odstawieniu leków. Na tak wczesnym etapie na szczęście obywa się bez zabiegu. Tylko oczywiście trzeba kontrolować betę. U mnie była 3,5.

Może któraś z was to przechodziła ? powiedzcie mi ,bo się teraz boję.
Lamia przykro mi strasznie[emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka za sugestia pewnej koleżanki po prostu puściłam się sama :)

W skrócie to bylo to tak:
w pon.wstałam z mokra, bardzo mokra wkładka ale myślałam że to może mocz bo taka żółta była, tylko bez zapachu. Koło południa zaczął mnie okropnie bolec brzuch i krocze, jakby wszystko mi wypaść chciało a o siedzeniu nie wspomnę. Zjadlam nospe i przeciwbólowe i dalej jazda do roboty. W końcu powaliła mnie rosnąca popoludniu temp.ponad 39 i okropne dreszcze. Więc zadzwoniłam do lekarza i natychmiast kazał pojechać na IP. Tam nie było mowy o wyjsciu. Wyhodowalam streptococcus pyogenes ktory powiada za sepsęu położnic (tzw. gorączka połogowa). Wyniki jeszcze mam kiepskie bo CRP wysokie ale Maluszek wazniejszy. Wylalam tonę lez ze zostawiam chłopaków a potem ze trace pokarm. Tatuś dał rady ♡ a Wikus juz wisi i rozkręca bar mleczny na nowo ♡

Ja jak ta kwoka przygarnialam każda dziewczynę z poronieniem pod skrzydła. Codziennie po kilka szlo na zabieg. Opowiadałam moje/nasze historie i determinację. Czuje jakby to pocieszanie było już moim obowiązkiem :)

PS Fondie gratki :*

Beatka za sugestia pewnej koleżanki po prostu puściłam się sama :)

W skrócie to bylo to tak:
w pon.wstałam z mokra, bardzo mokra wkładka ale myślałam że to może mocz bo taka żółta była, tylko bez zapachu. Koło południa zaczął mnie okropnie bolec brzuch i krocze, jakby wszystko mi wypaść chciało a o siedzeniu nie wspomnę. Zjadlam nospe i przeciwbólowe i dalej jazda do roboty. W końcu powaliła mnie rosnąca popoludniu temp.ponad 39 i okropne dreszcze. Więc zadzwoniłam do lekarza i natychmiast kazał pojechać na IP. Tam nie było mowy o wyjsciu. Wyhodowalam streptococcus pyogenes ktory powiada za sepsęu położnic (tzw. gorączka połogowa). Wylalam tonę lez ze zostawiam chłopaków a potem ze trace pokarm. Tatuś dał rady ♡ a Wikus juz wisi i rozkręca bar mleczny na nowo ♡

Ja jak ta kwoka przygarnialam każda dziewczynę z poronieniem pod skrzydła. Codziennie po kilka szlo na zabieg. Opowiadałam moje/nasze historie i determinację. Czuje jakby to pocieszanie było już moim obowiązkiem :)

PS Fondie gratki :*
Nafoczka, kurcze kiedy Cie ten pech opusci[emoji20]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczka
To taka misja ......ta pomoc !!!!!
Też to mam choć ja do końca nie spełniona .......
Dobrze że mlekodajnia ciągle pracuje ..-!!!!!! Hehe .
Chyba bym się pobeczała jak by ci pokarm zanikł !!!!!Ale dałaś radę !!!
I Wikuś ma swoje mleczko .

Lamia
Przykro mi bardzo .
Ostatnio też tak miałaś o ile pamiętam ???
Moja beta 4500 i jak zaczęła spadać to po 10 dniach dostałam okres w 49 dniu cyklu .

reklama
Przepraszam ze tak późno odpisuje, ale tak pozno wracam z pracy codziennie.

Bea25ta moja waga to 56 kg , wtedy mialam 60 mysle jeszcze do tego leżałam 2 miesiace plackiem wiec moglo być wiecej..zreszta lekaz który mi przepisal 0,4 sam stwierdzil ze to moglo być za malo.

30paula30 spokojnie:) już najgorsze zmartwienia mam za soba mam nadzieje.. jak już wiem co mi jest. Już mam lekarza gdzies na forum przeczytalam ze wlasnie on lacznie z hematologiem poprowadzili podobny przypadek jak mój do szczesliwego zakończenia, także pokladam w tym lekarzu ogromna nadzieja, oby nie plonna..juz byłam u niego raz ale jeszcze wtedy nie mialam tych wszystkich badan wiec działał w ciemno, a tak mogę za 4/5 miesiecy spróbować, zalezy czy dostane zielone światło, bo chciałabym jeszcze organizm odpowiednio przygotowac na nastepna ciaze..

Susana czy to prawda ze tez masz mutacje V leiden? Bo ja wczoraj się o niej dowiedziałam, mam pytanie czy z ta mutacja musiałaś wczesniej przyjmowac leki/ witaminki aby moc zaczac starania?

Do góry