reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Katarina Jerzakowa w ogóle nie bada MLR więc tym samym nie ma na niego "sposobów",

Madzik gratuluję córeczki:) Ja moją za niecałe 4 miesiące też powitam na świecie;-)

reklama
Dziewczynki wybaczcie że ja tak na szybko do Madzik tylko, ale boję sie że mi ucieknie.
Madzik bardzo gratuluje córeczki !!!!!:-):-)
przepraszam że tak naskakuje z pytaniem od razu, ale to dla mnie bardzo ważne, napisz proszę,
jak długo brałaś glucophage w ciaży i w jakich dawką ??

Przepraszam, ze nic nie pisze ale calymi dniami siedze z Piotrusiem w szpitalu. Jest co raz lepiej ale nie tak, zeby mogl wrocic do domku jeszcze musi sie oouczyc ssac-oddychac-polykac ;)

Adidko wlasnie tak z tymi wczesniakami. Nam to zajelo 9 dni szpitalnych. W domu coraz lepiej. Ale juz sie tak nie krztusi.wszystkie te mlodsze i chudsze mialy ten sam problem. Roznie to bywalo.jedne szybko drugie dluzej.
My w nocry mamy dzień ale jestem niewyspana :)

Kaira:-) Liwcia chyba tez przyszla w pozniejszym tyg. Na swiat, a to podobno tez ma znaczenie. Ja sie ciesze ze z dnia na dzien jest co raz lepiej
. Pozdrawiam!;)

reklama
Do góry