reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta to on polecam jest na prawdę pyszny tak samo robię maliny w tym roku zrobię jagody bo nigdy czadu nie było w tym roku trochę więcej. Wiesz na pewno zmieni konsystencję na naleśnikach bo będą ciepłe na plynniejszą. Bea wyslałabym Ci słoik ale cholera mam ten jeden ostatni

@Liluli wiesz w miarę się czuję czasem bchuch mnie boli ale poleżę 20min i jest lepiej. Dziękuję ze pytasz, ale jesteś blisko też bym chciała . Ja wizytuje 21 u gin lokslnej i 5 lipca u Maliny połówkowe. Daj znać jakue decyzje u was

@kas90 rozumiem ten stan ja mam dedektor i jak mam schiz to słucham i juz dzidzia jest na tyle duza ze szybko serce znajduję. Ps sushi mmm ale bym zjadłam nie umiem robić tzn nie próbowałam jeszcze

@Marthi biedny psiuniu współczuję

@marshia dziewczyny juz odpisały

Załączniki

• IMG_20170612_102635.jpg
    IMG_20170612_102635.jpg
    485,5 KB · Wyświetleń: 103
reklama
@kas90 ja jak za dlugo nie czulam Szymonka to pilam zimna wode i po kilku minutach zaczyna kopac.

Marshia MTHFR od genetyka,ale V leiden sprobuj od rodzinnego bo jak zaczniesz czekac na wizyty u specjalistow to rzeczywiscie sie przeciagnie w czasie.

@Porzeczka1234 teraz widze jak mi ciaza zleciala. A nie moglam sie konca doczekac. Tobie tez zleci. Zaraz polowkowe masz a pozniej to juz "z gorki".
Porzeczka a jak odlewasz sok z dzemu to go pozniej pasteryzujesz?

@Marthi wspolczuje sytuacji z peiskiem[emoji20]sama mam psinke i nie wiem jak to kiedys bedzie jak mi jej zabraknie lub zachoruje[emoji22]
Ja czuje sie swietnie i tym bardziej nie chce mi sie lezec ,no ale co zrobic jak trzeba to trzeba.

@marshia gdybys nie dostala tych skierwoan lub nie chciala czekac na terminy to polecam test dna koszt 330 zl,mozna wysylkowo,bo to w formie wymazu.
Masz w tym
Mthfr
V-leiden
Pai-1
Gen potrombiny (chyba)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta ja w zeszlym roku robilam musy i wyszly swetnie. Tzn truskawka z rabarbarem, truskawka z agrestem i sama truskawka oczywiscie wszystko z zelfiksem. Dzem jest sztywny. Swietnie sie smaruje swietnie smakuje i jest malo slodki. A takie lubie. Na nalesniku nawet tak bardzo nie zmienia konsystencji, bo pektyna juz swoje zrobila. Ja uzywam tych pektynowych nie zelatynowych. Przepis masz na zelfiksie, bo to zalezy czy bierzesz 2:1, 3:1, czy 1:1. Kazdy z nich jest na odpowiednia ilosc owocow i cukru. A mus uzyskuje przez zbledowanie ugotowanych owocow.

Kochane u nas mam nadzieje ze dobrze. U nas krew raz wiecej raz mniej. Czasem nawet z duzymi skrzepami. Takich dni bez jest malo. Dla mnie wazne ze brzuch spokojny i mdlosci sa. We srode mam wizyte i moze karte ciazy bo wciaz jej nie mam. No i chyba pierwsze badania. Chcialabym na nfz zrobic ale jeszcze nie wiem jak

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 - biedny, biedny... swoje lata ma... czuję co się święci... ale jeszcze walczymy, nie umiem podjąć TEJ decyzji już teraz, kiedy nie jest jeszcze aż tak tragicznie... Ehh, w czwartek jedziemy na Hel. Kupiliśmy nawet z mężem taką przyczepkę na rower jak są dla dzieci, by wozić pieski, żeby same w przyczepie nie siedziały, ale jak będzie do tego czwartku tego nikt nie wie...

@Funia90 - bądź dzielna i leż ładnie! :* wyleż się za wszystkie czasy!!! Ty dzisiaj wizytujesz u gin?

@Destino -kciuki cały czas zaciśnięte ;)

@Liluli, to już końcówka!! Ale zleciało. Faktycznie im dalej, tym szybciej leci.
@Marthi, szkoda psinki.
@Funia90, ty sobie leż, żebyś nic nie próbowała robić do wizyty :D Daj znać po wizycie koniecznie.
@Porzeczka1234, ślicznie wygląda ten dżem, zawsze mi takiego smaka narobisz;p ja sushi też nie robię, bo zawsze jemy u tych znajomych, oni robią rewelacyjne, a wszystko kupują w dużych paczkach, to wtedy się opłaca.

Ja mutacje też robiłam w test dna.

reklama
@Marthi tak dzis wizytuje po 15 a potem jeszcze na 18 odbior kariotypow[emoji32]

@kas90 leze ,zaraz ide sie powolutku szykowac i zobaczymy co tam slychac.[emoji4]

@Destino to moze zapisz sie do jakiegos pierwszego lepszego gina na nfz i da Ci skierowanie,ostatecznie bedziesz chodzila do dwoch zeby miec badania za darmo,bo szkoda kasy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry