reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha mocno trzymam kciuki,moze jednak cos sie pojawi skoro po 5 min widac bylo leciutki cien[emoji5]
@burczus@roxie123 za Was oczywiscie tez trzymam kciukasy mocniutko[emoji5]

Dziewczyny mam pytanko bo teraz tak zaczelam kminic czy moj wynik z antykoagulantu tocznnia jest dobry czy moze watpliwy?
Moze ktorejs z Was z nudow chcialoby sie zajrzec do swojej dokumentacji[emoji4]
Wynik 29,7(31-44) nie stwierdzono obecnosci la
Bede wdzieczna[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Funiu, ja się słabo znam, ale wynik masz niziutki, więc chyba ok. Ja mam 38,5 przy normie do 40 i lekarka zwróciła mi uwagę, że to już górna granica normy.

Funia wydaje mi się ze prawidłowy skoro w widelkach. Ja mam minimalnie przekroczony i jeden powiedział ze to i tak w normie a drugi że jak jest poza to jest poza i nie jest. Ale zaczekaj na odpowiedzi bardziej biegłych w temacie koleżanek [emoji4]
Edit teraz przejrzałam się dokladniej (jestem w pracy) ty bie jesteś w widelkach. Później sprawdzę jak mam ja bo też nie pamietam dokładnie wyniku.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dlatego ,ze nie jestem w widelkach to zastanawiam sie jak sie odczytuje wynik[emoji4]to mnie jakos zmylilo.
@martaha123 bylabym bardzo wdzieczna jakbys zerknela potem[emoji4]

Kurcze od kilku dni w ogole nie czuje podbrzusza,zadnego rozciagania,a wczesniej bylo.ehh ciagle jakies problemy

Witam się ze wszystkimi z ranka :-)
@magda1208 ja od prawie dwòch tygodni jestem na immunosupresantach i od tego czasu walczę z infekcjami masakra jakaś.......jeszcze półtora tygodnia i odstawiam leki, potem powtorka LCT i zobaczymy jaki wynik. W lipcu mam też histeroskopie (szczerze troche sie stracham bo to na żywca:confused:)
A ty juz testowałaś? @burczuś @bertha @roxie123 za dwie porzadne kreseczki , ktos jeszcze testuje? @matulkaa super przyrost bety, @Destino piękne masz to zdjęcie kropka , ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze i sie trzymacie. @Funia90 dobrze ze u ciebie mniej plamien.

Jak ja żywca !!!! ????? Histeroskopi nie robi się na żywca i nigdy się na to nie zgadzaj bo to bardzo boli i mogą cię uszkodzić . Absolutnie się nie zgadzaj bez ogólnego znieczulenia !!!
Kto ci w ogóle powiedział ze zrobi ci to na żywca ?!!! Co za sadysta !
Rozumie HSG na żywca ale nie histero ?!
To boli i przy każdym twoim ruchu mogą ci coś przeciąć , uszkodzić .

Ja miałam 2 histero i każde było w znieczuleniu ogólnym .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
Dziękuję za wsparcie dziewczyny ;*
U mnie beta 0.2 12dpo 26dc także nie udało się [emoji24]
Progesteron 10.7 niski jakiś... ov miała byc 14dc ale moze jajeczko nie pękło? Eh a dupka biorę i tak niski co poradzić na to ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 [emoji24][emoji24][emoji24]
Bardzo mi smutno[emoji32][emoji32]
Ps dupek dziala ale nie wyjdzie w wyniku.

@kas90 pocieszylas mnie,moze moja macica rozciaga sie w ukryciu,ale w poprzednich ciazach czulam

Do góry