reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@pixi.nova piękny przyrost [emoji173]️ pamietaj że jak będziesz brać dupka to on nie wychodzi w badaniu krwi.
@iveo za maluszka siostry & niech maluch rośnie w siłę! &&
@marshia moim zdaniem nie ma sensu, za wcześnie. Ale... możesz zacząć robic sobie sama testu owu codzinnie od tego 9dc i mniej więcej będziesz wiedzieć kiedy iść :) chyba że chcesz mieć pełny monitoring to od 10dc możesz iść ;)
@mała79 a ty też u Paśnika jesteś czy u Maliny może? Dobrze pamietam że miałaś szczepienia, potem immunosupresje, dodatni test LCT, teraz encorton a potem idziesz na pullowane... czy coś pokręciłam ;)

Tak jak mówiłam beta negatywna ... tsh 1.90 także git
Teraz muszę napisać do lekarza

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@edloteh ja robiłam testy owu w poprzednim cyklu, czyli drugim po poronieniu. I żaden nie wykazał :/. Gin powiedział, ze testy są zdradliwe i ze możemy poobserwować realnie. Dlatego teraz idę. Po tatmym poprsednim grudniowym poronieniu w 2 i 3 cyklu tez robiłam testy i za każdym razem niby bez owulacji. W 4 cyklu nie robiłam testów a zaszłam w ciaze :) szkoda, ze na krótko :( Teraz czas mnie goni coraz bardziej i chce wiedzieć na czym stoję. Czy liczyc na naturę, czy się może przystymulowac np w następnym cyklu. Strzeżonego Pan Bóg strzeże ;) moja 40 puka już prawie do drzwi, wole byc zabezpieczona z każdej strony ;)
@roxie123 kurczaki....... byłam prawie pewna po tych wszystkich objawach :( No ale teraz działaj!

reklama
Dziewczyny, kto zaciążył w szczęśliwa ciąże, jakie najmniejsze endometrium miał?
Dawac tutaj znać, robimy ankietke żeby mi dodać nadziei ;)

Do góry