U
użytkownik m
Gość
Porzeczusiu będzie dobrze,musi być, modl się ile tylko możesz będzie Ci łatwiej, ja też się za Ciebie i maleńka pomodlę o:-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
@Porzeczka1234 kciuki zaciśnięte, Zdrowaska odnowiona. Myślę o Tobie i Twoim szczęściu bardzo ciepło i wierzę że wszystko dobrze się skończy!!! Zobaczysz. Wszystko sprawdza i Was wypuszcza [emoji110] nie jesteś sama!! I czekamy z niecierpliwością na wiadomości!!! Pomiziaj od Ciotki swoje Szczęście!!Witajcie dziewczyny wybaczcie , że nie odniosę się do waszych postów ale piszę z telefonu a jestem w szpitalu matki polki i nie mam ładowarki. Cóż nasza niunia po usg 28+5 waży 1087 g wszystkie kostki, mózg, przepływy w porządku tylko brzuszek mały podejrzenie hipotrofi. Malina powiedział, że niby jak by nie moja historia polożnicza to by mnie nie kierował do szpitala ale ja się już zaczęłam bać i sama chciałam bo tu robia ktg co 2,3 godz. Dostałam kroplówkę z magnezem, na rozwój plucek porobili jakieś badania z krwi jutro kolejne usg módlcie się żeby było dobrze i zeby okazało się, że to bład bądź zły pomiar lekarz albo złe ułożenie. Będę się odzywać
Porzeczka trzymam kciuki! U Adasia tez podejrzewali hipotrofie. Urodzil sie malutki bi 2,750 w 37tc ale o hipotrofii mówi sie gdy rozbieżności w wymiarach wynosi miesiąc i waga urodzeniowa w donoszonej ciazy nie przekracza 2,500.
Beata kciki za wizyte! Daj mi koniecznie znac na fb jak po wizycie bo mnie tutaj malo.
Dziewczyny u nas wczoraj na wykładce pokazal sie brąz... pojechalam na ip serduszko bije, dr popatrzyl do srodka i stwierdzil ostre zapalenie pochwy. Ja od 5 dni bralam nystatyne bo mialam wlasnie uplawy, ale ona nic nie pomogla a wręcz sie pogorszylo. Dostalam macmirror complex i czekamy na rozwój sytuacji. Niby czytalam ze od infekcji moga byc brazowe uplawy. I dr stwierdzil ze to typowo infekcyjne ale wiecie co mi w glowie siedzi... jak zwykle prosze o zdrowaske w naszej intencji.