reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kwiatuszekk23 wazne, ze serduszko bije :), a z infekcją sobie poradzisz. I plamienie brązowe, a nie żywoczerwone, wiec nie stresuj za mocno siebie i bąbelka.
@Porzeczka1234 myślami jesteśmy z Tobą i przytulamy. A jak napisała @matulkaa wazne, ze masz lekarza, który natychmiast reaguje. Bo np. Ten mój ostatnio powiedxiał, ze po 3 poronienyach wdrażamy acard i heparynę już od pozytywnego testu, a wczoraj, ze od serduszka..... jakbyście zobaczyły moją minę - ja w każdym z 3 przypadków nue doczekałam nawet serduszka. Po miich naciskach powiedział, ze ok, po zarodku. A po dalszych naciskach, ze ok - po teście pogadamy. Wrrrrrr. Na szczęście mam triche zastrzyków neoparinu od @Liluli ♥️ I na szczęście bez oporów zgodził się na steryd (ale pewnie tez od zarodka dopiero). Wiec super, ze Twój lekarz dmucha na zimne
@bea25ta kciuki zaciśnięte :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jesteście kochane leżę i płaczę

Czekam na obchód i decyzję kiedy bedzie usg o której trochę jestem zdenerwowana ale wierzę, że moja malutka urodzi się gruba i donoszona i chodźby siedzieć tu do 38 tygodnia to wytrzymam @Avita młody malina robił mi usg

Wiecie tyle dobrze że mam tu to ktg co 3 godziny jestem spokojniejsza i od wczoraj wysokiwe ciśnienie 130/75 i nie wiem czy to już od jakiegoś czasu czy od wczoraj.

Kupiłam dziś cały zestwa serów nabiału kładę się na lewym boku i modlę do św rity
Kochana, mocne kciuki za was!! wierze ze bedzie wszystko dobrze! :*
A slaczego sery, nabial? to na cos jest konkretnie?

Kwiatuszek, super ze serduszko bije :)

bea25ta, kciuki za wizyte!!

@Porzeczka1234 - trzymam kciuki zeby to byl tylko blad pomiaru. Wiem ze szpital przytlacza, sama w ciazy z corka od 23tc bylam czestym gosciem na patologii ciazy. Z synem lezalam tylko raz w 30tc. Ale tak jak mowisz, wszystko dla dobra corci, dasz rade. Mam kolezanke ktora ma 2 coreczki, obie byly hipotrofikami, 2 ciaze, 2 razy ten sam problem. Obie urodzily sie ok 2500 w 42tc poniewaz lekarze tlumaczyli ze w brzuszku im najlepiej, ze jeszcze rosna i stad rozwiazanie dopiero w 42tc. Obie sa zdrowe, piekne panny. Szybko nadgonily braki z brzuszka. Nie martw sie tak, bedzie dobrze, najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka

@kwiaruszekk23 a wymaz robilas? To wazne. Kciukamy [emoji110][emoji110][emoji110] od infekcji zawsze plamilam. Po tym poznawalam unfekcje

@bea25ta napisz jak po wizycie.

@Porzeczka1234 [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny za kciuki wróciłam do domu i padłam. Szyjka zamknięta i długa powiedział ,że to kłucie i ciągnięcia i uciski pod żebrami to taki urok ciąży. Dziewczynkę nadal potwierdza i termin porodu ten sam.
Dziękuję raz jeszcze :)
Pierwsze dobre info w dniu dzisiejszym :)
Ta cisza tutaj dzisiaj była zasmucająca. Oby jeszcze u @Porzeczka1234 było tez dobrze, albo przynajmniej prawie dobrze.

reklama
Do góry