reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nic nie pominęłaś @roxie123 - ja płakałam, ze sterydu nie chciał mi dać, a clexane dopuero po serduszku - jak byłam tydzień temu na monicie. I dziewczyny okazały wielkie serducha i piprzesylsly to czego już nie potrzebują :) na razie jestem zaopatrzona :) jak mi nawet nie da clexane, zanim nie zobaczy zarodka, to i tak jyz mam 20 zastrzyków - wiec od testu do zarodka Starczy. A ostatecznie encorton mi przepisał 5 (ja i tak biorę 10), wiec do recept dał się przekonać.
@pixi.nova chyba w czwartek. Owu była z wtorku na środę, seks w wtorek rano :) 9 dpo

@pixi.nova to się dopiero okaże :p bo moze mi w pon powiedzieć ,że nic z tego
@marshia a no tak faktycznie :))) ja bym Ci wysłała kochana , ale sama mam na styk ;/ dobrze ,że dziewczyny wspomogły :) oby lekarz później Ci wypisywał . Ja czuje ,że zafasolkowałaś :)

@pixi.nova będziesz miała okazję ja kupuję i cieszy mnie to ogromnie ale trochę się boję tylko mam słowa w głowie @Funia90" kiedy będę się cieszyć". A co do kasy uwierz kosztuje to masę ale.... całe życie na to czekam żeby być ziemską mamą :)

Dziś mamy 30 + 0 bisko a tak daleko

@agatush może rodzi oby !!!trzymam mocno kciuki aby poszło gładko

Ps dziś wróciłam do kwaśnego i ryby kupiłam opiekane pyszne @kas90 masz tak???

@marshia, super! Poznaję pismo mojego M :D

@pixi.nova, na razie nic więcej nie kupiłam. Wczoraj M. miał wypadek w pracy. Obracał się na krzesle obrotowym i wyskoczylo mu kolano (od 10 lat ma z nim problemy, operacja niecałkiem pomogla). Na pogotowiu mieli bekę, że skręcił kolano siedząc :p takze ponad tydzien ma L4, a ja muszę go wozić autkiem, bo na razie oszczedza calkiem nogę. Ale dla mnie to fenomen, że takie coś znosi bez problemu i sobie radzi, a przy przeziebieniu i GORĄCZCE (37,5) umiera i jest jak dziecko :p Nie wspomnę o tym, że leki to pod nos trzeba podstawić, bo inaczej zapomina.
@Porzeczka1234, smaki raczej bez zmian. Na smażone i niezdrowe mam ochote:p

@kas90 no to ładnie ... to pech kurcze ;/ ale jak się ma problemy wcześniej , to później z głupiego złego ruchu coś może się stać ;/ Ja kiedyś skręciłam kostke 2 razy w tym samym miejscu , taka szparka była między schodami betonowymi koło szkoły i tak uwazałam ,że i tak 2 raz weszłam i skręciłam :D

@marshia , dziewczyny i patrzcie... Ktoś pisał,że to forum takie nieprzyjazne...Takie przesyłki to chyba najlepszy i namacalny dowód na to,że jesteśmy dla siebie bardzo mocnym i fajnym wsparciem w tych naszych wzlotach i upadkach! Ja nie miałam okazji jeszcze nikomu w ten sposób pomóc,ale cieszę się,ze są osoby które mogą i CHCĄ pomóc:) :) :)
Buziaki dla Was:*
@agatush mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok:) i następny post od Ciebie będzie z załącznikiem;)
@kas90 oplułam monitor ;) ;) ;)

reklama
Do góry