reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tylko z tego co mi wiadomo betę należy robić w tym samym labie. Bo często normy się różnią i może być rozstrzał w wynikach. gdyby nie ta 40 w sobotę i impreza to czekałabym do poniedziałku :) A tak...... babska impreza w knajpie bez alko to wiecie..... ;) a tam despacito, Shakira, enrique itp ;)

@Marthi Ty kochana wyszalej się pięknie nad morzem i wypij koniecznie nasze zdrowie, tych co nie mogą zwłaszcza:p:p:D

@marshia Ja wiem, że ciężko tak na babskim wieczorze, w ogóle wiem, że nie możesz o niczym innym myśleć jak tym teście ale uwierz mi kochana, że cierpliwość to cecha, którą musimy tu wszystkie doskonalić :D Ja sama jestem totalnie niecierpliwa...Czekanie mi cholernie trudno przychodzi ale taka jest cała ciąża podejrzewam;) więc trenuj dziewczyno:D
Aaa i koniecznie w tym samym labie i raczej po 48 h a nie pozniej

@marshia ja od czwartku sikałabym na test. Jeśli wyjdzie Ci blada II kreska tonie wiadomo czy od ciąży czy od zastrzyku ,ale w piątek sikniesz znowu i będziesz widziała czy jaśnieje czy ciemnieje i w sobotę również i masz w miarę klarnowną sytuację. Leć kup 3 takie same testy którym ufasz i siuraj ;).

Dziś mamy 8 rocznice a ja nie w sosie. Miałam upiec sernik chodzi za mną ciasto ale mi się nie chce więc buzi ,buzi i lody we wtorek mogą być nie muszą być w środę hehehe

Pozdrawiam z candida. Tym razem chce zmienic diete bo antybiotyk nie dziala.pewnie stad temperatura, zawalone od miesiaca gardlo. Jutro ide na wymaz gardla. Czekam az ginekolog sie okresli odnosnie leczenia. I czekam na okres.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem :)
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas :)
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja?? :)
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments ;)

HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie ;)

Hej. Możesz zrobić betę w diagnostyce w szpitalu na Brochowie. Tam mają lab 24h/7.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry