reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

tak @Porzeczka1234 to to. Teraz możesz ćwiczyć ciągnięcie :p. Dziewczyny na grudniówkach zachwalały to. Wiem że (bleeee chaftne) że wkładasz jeden koniec do noska dzidka drugi do buzi i posiągasz tylko nie ciągnij jak mężowi bo wleci Ci do gardła :-D:-D:-D
Kuźde i nie zjem już nic do jutra blee

reklama
Jesuuuuu. Laski!!!
Spadłam z krzesła [emoji33] czułam, ze ciało nie może mnie kłamać [emoji3] ale i tak rycze.....
teraz byle do poniedziałku i powtórka. Ale gola wctrakcue meczu strzeliliśmy [emoji460]️[emoji51] byle nie był to spalony!
[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Wczoraj 4,1. Dziś 14,09
Rece mi sievrzesa
Trzymajcie kciuki dalej
Dziękuje za Wasza wiarę [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow super ale niespodzianka [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@bea25ta moja Mama zawsze robila ,musze jej zapytac jak sie to robi.
A co myslicie o soku z kiszonej kapusty?moge?

@Porzeczka1234 to jest to,wrzucilam Ci zdjecie ale chyba nie zauwazylas[emoji4]
A z tym maxi cosi to nie pamietam ile kosztowal:/ moze zadzwon tam i zapytaj?
Wklejam Ci zdjecie z numerem telefonu[emoji4]
1505481519-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak @Porzeczka1234 to to. Teraz możesz ćwiczyć ciągnięcie :p. Dziewczyny na grudniówkach zachwalały to. Wiem że (bleeee chaftne) że wkładasz jeden koniec do noska dzidka drugi do buzi i posiągasz tylko nie ciągnij jak mężowi bo wleci Ci do gardła :-D:-D:-D
Kuźde i nie zjem już nic do jutra blee
Bea25ta to co wkleila @Porzeczka1234 to aspirator do odkurzacza.
A ten o ktorym Ty piszesz u nas sie za bardzo nie sprawdzil bo ja za slabo ciagnelam [emoji23][emoji23]

@Funia90 bo nie wrzucilas zdjecia katarku [emoji23]

No i spadek formy. Okres przyszedl. Maz ma wszystkoe badania w normie. Czekamy na wyniki posiewu nasienia. Nie mam juz sil i po roku badan lekarzy, staran i lekow mam dosc

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ketony w moczu oznaczają że organizm gloduje może za szybko jesz kolację ja w szpitalu miałam 100 ale to nic groźnego trzeba poprostu więcej jeść pod wieczór mała kanapka z wazą

@Funia90 ile bez rabatu i z rabatem ???

Głoduje? Jak to możliwe, skoro w tym tyg przytyłam kilo:D A może to być od tego, że tylko wczoraj zjadłam wcześniej kolację (19.30)? I nie piłam już w łóżku, bo chciałam dotrwać z sikaniem do rana do pojemniczka.

@Liluli ciiii wrzucilam
Hahhaha ,jednak nie[emoji3]coz mozg ciazowy jest nieco inny[emoji39]
I jeszcze oskarzeniami tu rzucam[emoji28]przeparszam @Porzeczka1234 napisalam ale nie wrzucialam[emoji28]

@marzycielka81 [emoji29][emoji29][emoji29]tule....

@bertha daj znac odrazu po wizycie[emoji5]

@pixi.nova a Ty kiedy wizytujesz?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli nie przyglądłam się kochana bo odruch robi swoje więc ...sorry

@marzycielka81 przykro mi . Przytulam.
Biedna [emoji53]
Mnie to nie rusza na szczescie [emoji6]

@Funia90 [emoji23] rozumiem,mialam to samo i do dzis sie smieje jak nie umialam w sklepie karta zaplacic jakbym ja pierwszy raz na oczy widziala [emoji23]

reklama
@edloteh wiesz jak to jest człowiek codziennie się uczy nigdy nie dotarłam do 31 tygodnia więc głupia jestem w tym temacie Pani dr powiedziała , że ma być fiolet jak dobre to żółty

Wracajac do interpunkcji - to w tym ostatnim zdaniu właśnie nie rozumiem jaki w końcu jest dobry - fioletowy czy żółty [emoji1][emoji23]
To nie dlatego ze ja lubię jak jest poprawnie po polsku, tylko ja po prostu chce poprawnie zrozumieć [emoji1]

Dziewuszki, żółta koszulka z dużym fiatem i napisem "Duuuuzy", do tego zielone spodnie [emoji23]
Czadowy Paśnik [emoji1]

Nie jest zle. Kazał pobrać test Lct - o dziwo nie musi oddawać krwi równiez M! A ja myślałam ze tylko z M, tak to już dawno bym zrobiła.
Generalnie czekają na wynik teraz mam brać encorton 10 od 1dc stymulowanego/z transferem i heparyna 0,4 cała ciąże, kilka dni przed transferem zacząć - ze względu na pai1. Mthfr samo gdybym miala to niekoniecznie by zalecał heparynę cała ciąże.

Jak lct będzie +, to leki immunosupresyjne, jak ujemny to wtedy może trzeba szczepienia albo uda się bez jednak ivf.. nk generalnie ok, aktywność w miare ok, choć w górnej granicy. Ale mogła ta biopsja kilka dni wcześniej to spowodować.

Jeszcze kilka mam notatek co do odczytywania wynikow ale to już później opisze! Teraz wsiadam w niezawodna Hondzie i mknę do domku :)

Do góry