@edloteh wiesz jak to jest człowiek codziennie się uczy nigdy nie dotarłam do 31 tygodnia więc głupia jestem w tym temacie Pani dr powiedziała , że ma być fiolet jak dobre to żółty
Wracajac do interpunkcji - to w tym ostatnim zdaniu właśnie nie rozumiem jaki w końcu jest dobry - fioletowy czy żółty [emoji1][emoji23]
To nie dlatego ze ja lubię jak jest poprawnie po polsku, tylko ja po prostu chce poprawnie zrozumieć [emoji1]
Dziewuszki, żółta koszulka z dużym fiatem i napisem "Duuuuzy", do tego zielone spodnie [emoji23]
Czadowy Paśnik [emoji1]
Nie jest zle. Kazał pobrać test Lct - o dziwo nie musi oddawać krwi równiez M! A ja myślałam ze tylko z M, tak to już dawno bym zrobiła.
Generalnie czekają na wynik teraz mam brać encorton 10 od 1dc stymulowanego/z transferem i heparyna 0,4 cała ciąże, kilka dni przed transferem zacząć - ze względu na pai1. Mthfr samo gdybym miala to niekoniecznie by zalecał heparynę cała ciąże.
Jak lct będzie +, to leki immunosupresyjne, jak ujemny to wtedy może trzeba szczepienia albo uda się bez jednak ivf.. nk generalnie ok, aktywność w miare ok, choć w górnej granicy. Ale mogła ta biopsja kilka dni wcześniej to spowodować.
Jeszcze kilka mam notatek co do odczytywania wynikow ale to już później opisze! Teraz wsiadam w niezawodna Hondzie i mknę do domku