Gogac przyjmij spóźnioine życzenia

Spełnienia marzeń,
Pietrucha, Magda i Gogac cudne wieści

Oby juz zawsze takie były &&&&&&&&&&&&
Słabo Was jeszcze kojarzę, ale coś napiszę: Co do pomiarów maluszków to mój Franek miał być drobniutki z pomiarów. Urodził się z waga 3500g i 54 dł, norma. Przeżywałam bardzo te pomiary, ale ginka zawsze uspokajała. Franek ma krótkie nogi po mnie i stą te zaniżenia. Może póxniej pójdziew tatę, bo M ma dł nogawki 36 a ja 30 :/
Cukrzycę ciążowa też przerabiałam :/ Na szczęście udało się równiez uniknąc insuliny i trzymac ją w ryzach dietą. Problem ten ciągnie się za mną troche i mimo, że test obciążneia ostatniuo wyszedł mi prawidłowy to jednak insulina już nie. W przedostatniej ciązy w 6tc glukoza za czczo ledwo mieściła się w górnej granicy.
Alusia ja trzy poprzednie ciąże miałam z owulki z lewego jajnika. Raz 18dc, raz 20 dc i raz 16 dc (szok!) Zawsze mi się sprawdzał ten przyrost 2mm na dzień. Trzymam kciuki za owocny cykl &&&&&&&
Obecnie jestem z małym u mamy. Kiepsko tu z zasiegiem, więc rzadko Was czytam, a juz na pewno nie mam mowy bym odpisała z tel. Dorwałam stacjonarnego i jestem
Misiejek skorzystam z Twoich rad, nawet już mam kwas foliowy 5mg. Po przeczytaniu ulotki trochę się przsetraszyłam czy mogę go tak brać na własną rękę, ale cóż Nie chcę później żałować, że nie zrobiłam czegoś , bo coś...Jutro postaram się jeszcze dokupić witaminy o których pisałaś wyżej.
Trochę się boję o moje owulki. Niepokoją mnie osoatnio moje cykle. Co prawda miałam podwyższoną prolaktynę po obciązniu, ale odnosze wrażenie, że od tamtej pory moje owulki jakby osłabły. Wiem jak to brzmi, ale ja je zawsze bardzo odczuwam, boli jak...ech...Ciężko usiaść i nasze boboseksy w tych dniach były troche śmieszne ;-) A teraz ich już tak nie odczuwa,m. Przed urodzeniem Franka moje cykle w ogóle były bezwoulacyjne., po 60 dni nawet. Po porodzie nagle się skróciły, miałam owulki (oprócz jednego cyklu, kiedy Franio wylądował w szpitalu) Nie chcę si.ę nakręcać, ale mam obawy. Wczęnsiej nie mogłam zajść w ciążę, następnie mogłam, ale one obumierały. A teraz to już nie wiem...