reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek jutro tam bede dzownic,dzieki,tylko ja chce poruszyc niebo i ziemie i jutro miec gdzies wizyte.

@Destino @Porzeczka1234 no wlansie ?kto mi zinterpretuje to badanie.
Najpierw poszukam hematologa.
Czytam teraz o acardzie i nie wiem czy nie wezme 150 mg od jutra.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 mnie tez jej czesto brakowalo. Wylawial mnie moj malz. Ten ostatni miesiac kochalismy sie, ale ja juz nie myslalam o ciazy. Bylam troche zalamana tym co uslyszelismy. A moj m nie odpuszczal. Wiec bylo wiecej przyjemnosci z kochania. Z perspektywy czasu wiecej we mnie radosci. Ta droga jest wyboista dla kazdego. Nie obwiniaj sie, brak zapalu na niej jest elementem skladowym. Warto jednak nie ustawac w dazeniach. Ja nie wierzylam bo na monitoringu pecherzyk z jajnika, z ktorego owulacji nie miewalam. No i nastawiona juz bylam na in vitro. Moze stad latwiej bylo odpuscic.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek dziekuje[emoji8]
Sledze mamaginkeolog i z tego co kojarze to wg tej najnowszej konferencji pacjentki z trombolfilia mialy brac acard 150 ale bez heparyny
Ide przeczytac jeszcze ten artykul[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobe ale te stymulowane to szalone pęcherzyki :D:p ja bym jutro rano albo od razu o 17 przychodzisz z pracy i bobosexy :)

@Funia90 ja nie poradzi z tym acardem boję się coś doradzać. Może zadzwoń do gyncentrum i zapytaj kiefu będzie Sydor ale on raczej w soboty tam jest pojechałabym i poprosiła żeby mnie przyjął krótko mówiąc waliłabym mu się do gabinetu. On jeszcze w Krakowie przyjmuje nie jest to tak daleko od nas

reklama
Nie @Funia90 zostalam wtedy przy 75, bo zaczęłam brać 0,6 clexane.
Ja bym uderzała jutro z tym wynikiem do gina Twojego, do tego co @anetkruczek podala, może na IP w szpitalu??
My mieliśmy małe spięcie z m. Powiedziałam o dzisiejszej kontroli i propozycji gina. I mój m się wkurzył, ze wczoraj słuchałam jednego, dziś drugi mi miesza w głowie. Ze żadne in vitro nie wchodzi w gre, bo Pasnik wczoraj Przeviez powiedział, ze niepotrzebne :( i mam nie kombinować, tylko skupic się na 1 lekarzu. Ehhhhhhhh.
Ja i tak pójdę do Invimedu, po prostu pogadać, pokazać historię od grudnia poprzedniego roku i zapytać co uważa Gizler (on jest dyr.med. Invimedu we wrocku - wierzę, ze wiedzę ma).
Bo ja mam mętlik jednak :(

Do góry