reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Oj ale daj leniuszkowi więcej czasu5dpt + 5cio dniowy zarodek to jak 10dpo. Także nie tak wcześnie.![]()
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Funia90
@roxie123 wysle po Ciebie helikopter,moze byc[emoji16]?
Mam podobne odczucia ,nie wchodze na fejsa ,przykro mi wtedy.
Dobrze ,ze nie mam czasu[emoji4]
@bertha ahhh oki ,widzisz jaka ja nieobeznana[emoji5]to testuj jutro[emoji16]
Dziewczyny pochwale sie
Cudowna @Porzeczka1234 zalatwila mi wizyte u Sydora na czarwtek[emoji5]
Wielbie ja i nosze na rekach razem z Bydluniowa hehe[emoji7]
@czarna_mala no ale to niby myszy zjadaja jak sie odmowi ciezarowce a Ty nie odmawiasz przeciez[emoji87]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam podobne odczucia ,nie wchodze na fejsa ,przykro mi wtedy.
Dobrze ,ze nie mam czasu[emoji4]
@bertha ahhh oki ,widzisz jaka ja nieobeznana[emoji5]to testuj jutro[emoji16]
Dziewczyny pochwale sie
Cudowna @Porzeczka1234 zalatwila mi wizyte u Sydora na czarwtek[emoji5]
Wielbie ja i nosze na rekach razem z Bydluniowa hehe[emoji7]
@czarna_mala no ale to niby myszy zjadaja jak sie odmowi ciezarowce a Ty nie odmawiasz przeciez[emoji87]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 posiadam fb tylko z powodu studiow i massangera bo poszemy na nim z mezem i rozmawiamy. Bardzo rzadko przegladam go ale mialam taki okres ze mnie to denerwowalo i tam byla taka opcja przrstan wyswietlac zdjecia znajomych ale nie kasuj ich listy znajomych i potem mialsm dlugoo spokoj a teraz w sumie mi to juz nie przeszkadza niech sobie dodaja co chca. Tam bardzo rzadko siedze ale tu ostatnio caly czas hehe
iveo
@mała79 jak sobie sprawdziłam MLR w Prokocimiu w Krakowie. Miałam 37 % ale pojechałam się leczyc do Lodzi gdzie prof stwierdzil ze mam inne wyniki poza norma jakies interleukiny i NK aktywnosc i zeby sie szczepic
I taki wynik po 1 serii 0......
@bobasek1990 ja od razu miałam pullowane bo maz nie moze byc dawca
A u Ciebie jak bylo?
@Funia90 super z ta wizyta. Mam nadzieje ze doktor utwierdzi Cie w przekonaniu ze jest dobrze
@bertha z kreseczkami to jest tak ze nie ma nie ma i nagle jest
! I tego Ci życzę.
Ja się trochę podłamałam tym wynikiem bo ciezko uwierzyc w to 0
@dżoł a to nie tak ze przy policystycznych problem z zachodzeniem a u Ciebie raczej problem z odrzucaniem?
I taki wynik po 1 serii 0......
@bobasek1990 ja od razu miałam pullowane bo maz nie moze byc dawca
A u Ciebie jak bylo?
@Funia90 super z ta wizyta. Mam nadzieje ze doktor utwierdzi Cie w przekonaniu ze jest dobrze
@bertha z kreseczkami to jest tak ze nie ma nie ma i nagle jest
Ja się trochę podłamałam tym wynikiem bo ciezko uwierzyc w to 0
@dżoł a to nie tak ze przy policystycznych problem z zachodzeniem a u Ciebie raczej problem z odrzucaniem?
@Funia90 TO SUPER ! @Porzeczka1234 cudownie że mogłaś pomóc ! Ja uważam że Sydor jest dobrym specjalistą tylko troszkę gburowaty
Ale super że jest ta wizyta 
roxie123
@bertha cóż pozostało Ci czekać
a nam razem z Tobą 
@Funia90 pewnie dawaj go ! już lecę
:* OOOO supcio ! to masz wizytę konkretną
@Porzeczka1234 pomoc na forum jest nieoceniona
:*
@zosiak mi też nie przeszkadza bo teraz też praktycznie tutaj , ale jednak co nie zerknę stos nowych dzidzi ...
@iveo ja się nie znam na tych rzeczach ...ale nie możesz planować tak po prostu ? :/
@Funia90 pewnie dawaj go ! już lecę
@zosiak mi też nie przeszkadza bo teraz też praktycznie tutaj , ale jednak co nie zerknę stos nowych dzidzi ...
@iveo ja się nie znam na tych rzeczach ...ale nie możesz planować tak po prostu ? :/
Porzeczka1234
Witajcie
@iveo ja miałam mrl 0. Nawet bardzo długo kilka miesięcy także rozumiem Cię przykro mi, że musisz dalej się szczepić na wizycie da Ci jakiś lek nie pamiętam nazwy ale mam go w domu. Zapisz się od razu na szczepienie w dniu wizyty zeby nie jeździć jeszcze 3 razy tylko szczepienie załatwisz z wizytą. Teraz pewnie malina zaznaczy , żebyś miała szczepionki od kilku dawców takie super mieszane
@czarna_mala a mnie zawsze bawi ja z misiem w Hiszpani haha z dziećmi mi nie przeszkadza bo wiem, ze matki to wariatki a później na starość jak @nafoczka napisała na cmentarz a synowa radość super @nafoczka ❤
@bertha kochana zaciskam kciuki
@roxie123 ja nie mam fejsa i nie muszę tego czytać i mam spokój
@Funia90 ❤❤ pójdziemy na lody na wiosnę i na spacer z maluchami. Chciałam aby Asiulka miała trochę spokoju
@anetkruczek może Sydor jest jaki jest każdy ma swoje wady ale lekarz jest dobry i myślę , że jeden z takich speców w Polsce.
Ja po wizycie mała ma 3400 za gruba nie jest ale w normie mnie wystarczy jutro robię ostatni zastrzyk i w piąte rano jadę do szpitala na cc boję się i cieszę jednocześnie. Dziś wysłała mnie na ktg i już stres ale dobrze było leżymy już w domu i pijemy piwko bezalkoholowe
@iveo ja miałam mrl 0. Nawet bardzo długo kilka miesięcy także rozumiem Cię przykro mi, że musisz dalej się szczepić na wizycie da Ci jakiś lek nie pamiętam nazwy ale mam go w domu. Zapisz się od razu na szczepienie w dniu wizyty zeby nie jeździć jeszcze 3 razy tylko szczepienie załatwisz z wizytą. Teraz pewnie malina zaznaczy , żebyś miała szczepionki od kilku dawców takie super mieszane
@czarna_mala a mnie zawsze bawi ja z misiem w Hiszpani haha z dziećmi mi nie przeszkadza bo wiem, ze matki to wariatki a później na starość jak @nafoczka napisała na cmentarz a synowa radość super @nafoczka ❤
@bertha kochana zaciskam kciuki
@roxie123 ja nie mam fejsa i nie muszę tego czytać i mam spokój
@Funia90 ❤❤ pójdziemy na lody na wiosnę i na spacer z maluchami. Chciałam aby Asiulka miała trochę spokoju
@anetkruczek może Sydor jest jaki jest każdy ma swoje wady ale lekarz jest dobry i myślę , że jeden z takich speców w Polsce.
Ja po wizycie mała ma 3400 za gruba nie jest ale w normie mnie wystarczy jutro robię ostatni zastrzyk i w piąte rano jadę do szpitala na cc boję się i cieszę jednocześnie. Dziś wysłała mnie na ktg i już stres ale dobrze było leżymy już w domu i pijemy piwko bezalkoholowe
iveo
@roxie123 no nie moge jak sie juz wkopałam w te szczepionki to nawet sie starac nie moge...
@Porzeczka1234 jak cudownie ze to juz! A czemu jednak cc? 3400 to calkiem duzy dzidzius
Bardzo jestem ciekawa jaki to lek jakbys mogla sprawdzic?
Czyli jednak warto isc na wizyte bo sie zastanawiałam czy nie mozna tylko na kolejne szczepionki?
Mi ciezko uwierzyc w 0 skoro miałam 37 a Prokocim to tez nie byle jaki szpital....
@Porzeczka1234 jak cudownie ze to juz! A czemu jednak cc? 3400 to calkiem duzy dzidzius
Bardzo jestem ciekawa jaki to lek jakbys mogla sprawdzic?
Czyli jednak warto isc na wizyte bo sie zastanawiałam czy nie mozna tylko na kolejne szczepionki?
Mi ciezko uwierzyc w 0 skoro miałam 37 a Prokocim to tez nie byle jaki szpital....
reklama
roxie123
@Porzeczka1234 no co Ty mała fajną ma wagę
jeju to już...
@iveo to przykro mi :< skomplikowane to jest wszystko :/
Coraz mniej nas staraczek , ale to chyba dobrze
@iveo to przykro mi :< skomplikowane to jest wszystko :/
Coraz mniej nas staraczek , ale to chyba dobrze
Podziel się: