reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@pixi.nova @nafoczka dziekuje za szybki odzew i Wasze opinie mua*

Dziewczyny wszystkie Kochane jesli macie opinie innych lekarzy dajcie prosze znac musze cos zdecydowac. Znajac mnie pewnie wyposrodkowac.
Przepraszam ale nie jestem na biezaco na forum ale co ja czytam u mickey co pisze nasza Porzeczus juz z Malenka Zosienka? Yupiii no musze doczytac!!!! :D:);)

@marzycielka81 Dziękuje kochana za odpowiedz. Czy rozmawialas moze z jakims genetykiem o tej wadzie? Zastanawiam sie czy sie wybrac na konsultacje.. Nie wiem czy moze dzieki temu mialabym wieksza wiedze na przyszlosc.. Czy sa tu jeszcze jakies dziewczyny co mialy trisomie 22?

Nie wiem co o tym myslec. Ja bralam 800 kwasu a nawet 1000 z iherba i jak to mysle juz mam gacie pelne niewiadomej i strachu @pixi.nova -dzieki za miesc urodze to bedziesz wiedziec czy zdrowe czy jednak dupa!.

@pixi.nova rozmawialam z genetykiem. Powiedzial, ze to wada letalna przypadkowa. Wada, ktora tworzy sie przybpodziale komorek podczas polaczenia komorki z plemnikiem. Wada tak silna, ze poronienie jest w 1 trymestrze. Enya miala dziecko z ta wada.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj u gina po receptę ale kazal się położyć i zrobił usg przez brzuch jest pęcherzyk mówi że wszystko ok nie chciał robić usg dopochwowo bo wizytę mam ustaloną na środę i więcej powie fraxi dał na ryczałt co do kwasu ja biorę acidum folia i femibion od maja Wit b6 i B 12 metylowane ale też chyba będę brała 2 razy dziennie b6 a nie 3razy jak do tej pory i zapytam maline w poniedziałek co on myśli

Co wy myslicie o inseminacji. Czy w ogole warto sie w to bawic? Szanse od 5 do 25 procent takze male. Bylam dzis u ginekolog. Czekam na wynik hormonow i cykl, ze stymulacja jesli bedzie ok.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja sie na tym nie znam, ale pamietam, ze porzeczka polecala, ją to odblokowało.

@Maciejka78, poziom kwasu nie jest jakis mega wysoki. Ja mialam dwukrotnie przekroczony i genetyk mi odpisala, ze po pierwsze prz6vsuplementacji są inne normy a po drugie poziom kwadu zbijamy niczym innym jak metafoliną. Zlecila mi 400ug nie wiecej. Tak mi napisala. Poza tym zwykly kwad w duzej dawce brala tu jedna dziewczyna i w badaniu miala wynik 300! Odstawila kwas na miesiac chyba i spadlo. Dlatego nie badalam juz w ciaxy poziomu.

reklama
Dziewczyny doczytałam jesteście wspaniałe w realu mam na prawdę moze 2 koleżanki które tak mnie wspiera i które rozumieją na prawdę co przeżywamy. Tu forum pelne wsparcia i szczerej radości z urodzin naszego cudu.

Co mogę wam odpisać cc moim zdaniem jest mhhh wcale nie mniej męczące i bolesne od porodu naturalnego. Ja je bardzo przeżyłam byłam najbardziej przerażoną pacjętka na odzdziale Haha ale moja psychika tu odgrywała dość duża rolę. Opisałabym dokładnie cc jesli chcecie ale mam na uwadze , że chociażby @bea25ta też będzie miała za miesiąc i nie chcę nikogo stresować.

@bea25ta ja brałam metyle 800 z solgara do tego fembion 1 później 2 a córeczka ma się dobrze spokojnie będzie dobrze, będziesz się cieszyć jak i ja niedługo .
I ja będę stała przy Tobie i trzymała Cię za rękę

@marzycielka81 kochana jest sens inseminacji mnie za każdym pierwszym podejście się udawało a i odblokowała się i zachodze naturalnie jabym się nad tym tematem bardzo poważnie zastanowiła.

@roxie123 nie przejmuj się babka nie jest tego warta jeśli tak potrafi do Ciebie mówić

@bobasek1990 malina karze odstawić metyle ja go nie posłuchałam bo miałam zalecenia od genetyka zeby je brać.

@Ilis91 trzymam kciuki za test

@mała79 to nowy cykl oby zakończył się 2 kreskami i porodem

@bertha kochana za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki

@magda1208 jesteś kochana.

Wszystkim płaczącym z nami w dniu dzisiejszym dziękujemy to łzy szczęścia.

Dziewczyny nie jestem w stanie podziękować każdej z osobna bo nie chcę nikogo pominąć. Jesteście wspaniałe

Nasza Zosieńka jest cudowne kocham ja bardzo mocno dziękuję Bogu za to , że ją mam za wszystkich lekarzy ktorych Bóg postawił na mojej drodze która doprowadziła mnie do tej szczęśliwej drogi macierzyństwa . Mąż bardzo zaangażowany kangurował bierze ją na ręce chodź wychodzi mu to dość nieporadnie a ile razy powiedział , ze jest piekna, fajna i że ją kocha po tylu latach tak się cieszę , że mogłam urodzić maleńką i dać mu to szczęście. Ile dziś łez wylałam ale w końcu tych ze szczęścia. Mimo , że nie bardzo mogę się ruszać mała mi przynoszą do possania piersi do przytulania się itd a jak ktoś jest u mnie to może być z nami caly czas. Kochane życzę każdej z Was tego szczęścia nigdy się nie poddawajcie nigdy

Do góry