Dziewczyny doczytałam jesteście wspaniałe w realu mam na prawdę moze 2 koleżanki które tak mnie wspiera i które rozumieją na prawdę co przeżywamy. Tu forum pelne wsparcia i szczerej radości z urodzin naszego cudu.
Co mogę wam odpisać cc moim zdaniem jest mhhh wcale nie mniej męczące i bolesne od porodu naturalnego. Ja je bardzo przeżyłam byłam najbardziej przerażoną pacjętka na odzdziale Haha ale moja psychika tu odgrywała dość duża rolę. Opisałabym dokładnie cc jesli chcecie ale mam na uwadze , że chociażby
@bea25ta też będzie miała za miesiąc i nie chcę nikogo stresować.
@bea25ta ja brałam metyle 800 z solgara do tego fembion 1 później 2 a córeczka ma się dobrze spokojnie będzie dobrze, będziesz się cieszyć jak i ja niedługo .
I ja będę stała przy Tobie i trzymała Cię za rękę
@marzycielka81 kochana jest sens inseminacji mnie za każdym pierwszym podejście się udawało a i odblokowała się i zachodze naturalnie jabym się nad tym tematem bardzo poważnie zastanowiła.
@roxie123 nie przejmuj się babka nie jest tego warta jeśli tak potrafi do Ciebie mówić
@bobasek1990 malina karze odstawić metyle ja go nie posłuchałam bo miałam zalecenia od genetyka zeby je brać.
@Ilis91 trzymam kciuki za test
@mała79 to nowy cykl oby zakończył się 2 kreskami i porodem
@bertha kochana za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki
@magda1208 jesteś kochana.
Wszystkim płaczącym z nami w dniu dzisiejszym dziękujemy to łzy szczęścia.
Dziewczyny nie jestem w stanie podziękować każdej z osobna bo nie chcę nikogo pominąć. Jesteście wspaniałe
Nasza Zosieńka jest cudowne kocham ja bardzo mocno dziękuję Bogu za to , że ją mam za wszystkich lekarzy ktorych Bóg postawił na mojej drodze która doprowadziła mnie do tej szczęśliwej drogi macierzyństwa . Mąż bardzo zaangażowany kangurował bierze ją na ręce chodź wychodzi mu to dość nieporadnie a ile razy powiedział , ze jest piekna, fajna i że ją kocha po tylu latach tak się cieszę , że mogłam urodzić maleńką i dać mu to szczęście. Ile dziś łez wylałam ale w końcu tych ze szczęścia. Mimo , że nie bardzo mogę się ruszać mała mi przynoszą do possania piersi do przytulania się itd a jak ktoś jest u mnie to może być z nami caly czas. Kochane życzę każdej z Was tego szczęścia nigdy się nie poddawajcie nigdy