reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

I to wszystko w tej reklamie mówi nam TEN rząd [emoji33]
Monogamia? No przecież nie u królików [emoji195][emoji195][emoji195][emoji195][emoji195][emoji195][emoji195]
Trudno w to wszystko uwierzyć.
Lepsza wersja tek reklamy jest na stronach aszdziennika[emoji6]

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka tak cała ja [emoji23][emoji23][emoji23]

O matko to wymyślili znowu ... lepiej nie wiedzieć i nie oglądać [emoji16] myśleli że zabłysną czymś innym i co z d* wyjeli te króliki wyjechali z kampanią ...ups nie wyszło im to zdecydowanie xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł zawsze możesz mrl zrobić sama dla siebie i nikomu nie mówić procz nas :p

@agatush dziękuję Ci kochana za wszystkie rady ja mam takie mogi jak kołki.

@edloteh kochana malina będziesz @ievo szczepić pullowanymi od kilku dawców ja tak miałam i dopiero po nich miałam mrl 47 malina nie leczy immunosupresyjnym lekami tylko szczepienia i encorton doszczepianie w ciąży 2 razy.

@nafoczka problem taki że jeden sutek wklesły i mała nie łapie tylko z jednego śmiało pije nie bardzo wiem co z tym faktem robić na razie odciągam

Kampania masakra. Bydlyniowa dziękuję za komplementy i caluje wszystkie ciocie

@dżoł zawsze możesz mrl zrobić sama dla siebie i nikomu nie mówić procz nas [emoji14]

@agatush dziękuję Ci kochana za wszystkie rady ja mam takie mogi jak kołki.

@edloteh kochana malina będziesz @ievo szczepić pullowanymi od kilku dawców ja tak miałam i dopiero po nich miałam mrl 47 malina nie leczy immunosupresyjnym lekami tylko szczepienia i encorton doszczepianie w ciąży 2 razy.

@nafoczka problem taki że jeden sutek wklesły i mała nie łapie tylko z jednego śmiało pije nie bardzo wiem co z tym faktem robić na razie odciągam

Kampania masakra. Bydlyniowa dziękuję za komplementy i caluje wszystkie ciocie
Kochana a nakładka na brodawke ? Podobno przy wkleslym skutku to pomaga (oczywiście plus laktator, tak jak Ty to robisz) :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 to lokator [emoji7] po 14 dniach juz nie powinno byc zastrzyku. Krecha piekna. Lec na bete. Ta panika na poczatku po prostu jest. Wdrazaj wszystkie leki i czekamy razem z toba na ciag dalszy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja tez trace prace wraz z dniem porodu. A mloda juz nie jestem. Potem bede sie tym martwic. Teraz moja pensja troche mnie ratuje. Przynajmniej jest na leki i lekarza. My tez zaczynalismy od testu i heparyne i encorton. Ja dorzucilam pregnyl bo mialam i my na duphastonie bylismy. Niech dr pisze ci wszystko, co trzeba bys na maxa odciazala glowe. I na spokojnie wszystko cierpliwie znosic, choc to beda ostatnie emocje jakie dotra do ciebie, ale co tam, od tego masz nas [emoji4]. I w razie mozliwosci bierz l4 i nie szarzuj na poczatku. Jak to Milewicz mowil to czas na wysiadywanie [emoji1]

@Liluli cudny synek [emoji7] super ujecie. My chyba cale mieszkanie wytapetujemy zdjeciami malego

@nafoczka oba jezyki piekne. Synowie to ci sie trafili. A Wiktora to chyba na drożdżach pedzisz [emoji8]

@edoleth z mlr em nie pomoge, bo mialam cos 36% i sie nie szczepilam.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 kochana no wspaniale cieszę się strasznie to na pewno ❤ mi po 12 Dnia tescik wyszedł pozytywny a po 14 lokator jak nic trzyma kciuki mocno. Modlitwa zapewniona. A nie mogłabyś iść do rodzinnego po te l4 powiedz najwyżej, że wymiotujesz źle sie czuujesz itd a na sali musisz siedzieć da ci na pewno z tydzień możemy nawet 2 tygodnie.

@kas90 zamówiłam na allegro o 3 w nocy w wolnym czasie. Mała budzki się jak w zegarku co 2,5-3 godziny co jak co ale jedzienia nie odpuści.

Ide podrzemać jeszcze buziolki dla Was!

Do góry