reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 to idz do internisty i niech na cokolwiek ci wystawi. Powiedz mu o co chodzi. Jak masz fajnego lekarza to cie poratuje. A od poczatku duzo sie siusia i nie da sie trzymac. Dbaj o siebie. Jak uwazasz ze wlew dobry to bierz. Wiem, ze ciężko. Dasz rade kochana dla twojego promyczka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@edloteh tak pullowane od razu bo maz nie moze byc dawca, trzymam kciuki za wysoki mlr [emoji8]
@pixi.nova mam 3 szcz. co 3 tyg. , 2 i 3 szcz. mam na poczatku i na koncu grudnia, moze na swieta bede sikac... musze zobaczyc jak mi cykl wypadnie. Napewno pojde po clo albo lamette i zastrzyk na pekniecie. Najdluzej czekalam na mlr, 2 tygodnie i zla bylam bo babka powiedziala ze za 3 tyg bedzie wynik a wizyte mialam po 4. Takze 2 tygodnie w plecy. Wiec umawiaj sie Kochana szybciej bo szkoda czasu [emoji8]
@Ilis91 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Aaaaa i doktorek jeszcze mowil ze w dniu szczepienia nie mozna encortonu brac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
To chyba nie po ovitrelle? Czułość testu 20. Ovitrelle 14dni temu. Zaczynałam czuć,że może jednak wyszło.. od soboty mocno czułam zapachy,od 3 nocy nie mogę spać ( w poprzedniej ciąży było to samo), a wczoraj to mi nawet bylo trochę niedobrze. Moje jelita coś odwalają od 3dni. Najpierw zaparcie,dziś biegunka. Teraz mnie boli podbrzusze i nie wiem czy od jelit czy od lokatora. Cała się trzęsę... trochę spanikowałam.. wiem,że sama tego chciałam, ale wiecie.. :D bardzo Was proszę o modlitwę..za nas :)
Gratulacje!!! Trzymam kciuki za Twoją Fasolke [emoji8] [emoji16] [emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ciesze sie strasznie. Idz do rodzinnej wybierz z pakietu kobiete powiedz jej ze masz poronienia za soba i potrzebujesz zwolnienia na 2 tyg az bedzie wszystko ok i ze Ty i dzidziol bedziecie jej mega wdzieczni .Kobiete to na pewno ruszy

@Ilis91 po cichutku zaciskam kciuki za pozytywny rozwój:) Pogadaj z Przybycieniem o tych wlewach, bo warto podać wszystko, co pomoże utrzymać ciążę:*
@dżoł Paśnik jest szkoły św.p.prof. Tchórzewskiego, a on skupiał się na czym innym niż MLR. Np na interleukinach. Ale jeśli masz ochotę,to śmiało rób MLR:)
Dziewczynki wrzucajcie śmiało zdjęcia swoich pociech, ku pokrzepieniu naszych serc:*

reklama
@pixi.nova transfer w Gyn. Przeszłam najlepszą klinikę ale tam kazali tylko robić kolejne IVF a nie się badać... także zobaczę tu. Nie po drodze, daleko od domu... ale z nadzieję [emoji7]
@llis91 piękne wiadomości z rana [emoji7] za wysoki wynik [emoji110]️[emoji110]️
@Porzeczka1234 myślałam że @ievo miała teraz pulllowane i że to po nich ma 0. Czyli były mieszane w takim razie mąż+dawca.... jeżeli tak, to faktycznie pullowane teraz.

Miłego dnia dziewczęta [emoji5]

Do góry