reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bóle brzucha na dole ,ale inne niż na okres (jakby tam miała kamień?)plus ciagniecia w pachwinach i jajnikach,to normalne objawy? Czasem boli doscr mocno..
Siusiałam dziś 6razy :D
Można tandumverde w ciąży? Coś mnie gardło pobolewa :/
@kas90, jaki akt zawierzenia? Ja dziś zaczynam nowennę pompejańską..
Można ją bralam w ciąży :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 te ciagniecia normalne- macica przygotowuje sie na przyjecie kropeczki
Tantum verde dawniej bylo w ulotce ze mozna teraz firma sie asekuruje jak wszystkie i juz tego nie napisza. Na 200 % mozna propolki.
@magda1208 cudowna wiadomosc! ☺☺☺❤Tez jakos czułam ze teraz Twoja kolej. Ta beta przeciez calkiem dobra na ten czas.
Zycze Ci duzo wewnetrznego spokoju i dobrego dalszego rozwoju kropeczki.
Ciaze bedzie prowadzil Malina?

@Ilis91 kochana takie tabletki sobie kup ( p r e n a l e n ) dla kobiet w ciąży są dobre i dla brzuchatek dozwolone.

@magda1208 ja modlilam się do św Rity litanie również do Jana Pawła II i św Dominika wierzę, że moje modlitwy dzięki wstawiennictwu tych św zostały wysłuchane. Jestem z Tobą zawsze możesz liczyć na moje wsparcie

@Ilis91 @magda1208 Bardzo sie ciesze!!! Trzymam mocno kciuki za Was i wasze ślicznie rosnące brzuszki!!! Wczoraj mówiłam, że czekam na wysyp brzuszków no i proszę jak znalazł :D:D
@dżoł Czyli staracie sie juz po pierwszym szczepieniu bez powtarzania mlr? Dobrze zrozumiałam? Bo piszesz, ze na gwiazdke bedziesz juz sikac? To świetne wiadomośći!!Tyle tu wiadomości dzisiaj, ze nie moge znalezc info ile czekalas na wyniki. Ja nie badam allo mlr to wyrobia sie w dwa tygodnie? Chce sie zaraz na wizyte umowic @iveo Na pewno będzie plan co dalej. Nie załamuj się choć wiem, że dół dopada w takich chwilach kiedy nie ma efektu takiego na jaki się czeka.. @anetkruczek To generalnie jaki plan działania po wizycie? Oficjanie już staranka? :p

Super, ze na forum tyle pozytywnej energii ostatnio! Jak to mowia po burzy zawsze wychodzi słońce :)

reklama
Co za dzień:):):)
@magda1208 gratuluje kochana, tak czułam, że tam gdzie najmniej lekarze dają szanse, pojawiają się najcudowniejsze wiadomości o cudach- ah ten jajowód nie dokońca drożny uczynił cud, Madziu a beta bardzo ładna jak na 28dc

Do góry