reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek Powiem kochana, że naprawde gratuluje Ci postawy. Wiesz u nas to życie bez dziecka jest smutne.. Wszystko inne jakoś się układa odpukać. Także nie potrafie odpuścić na np. pół roku. Ale ciesze się, że u Ciebie tak fantastiko podejscie :)
@mickey* Badałam te przeciwciała po pierwszym poronieniu i bylam wtedy u endo i dostałam zalecenia co do minimalnych dawek euthyroxu bo miałam tsh 2,2 wiec biore 25 mg. Robiono mi usg i endo mowil, ze wszystko ok. Ale te badania to juz w sumie rok temu robilam.. Moze warto powtorzyc?

reklama
@mickey* moja mama zmarla na nowotwor. Dr mowil ze jedynym skutkiem ubocznym szczepien jest rumien w okolocy wbicia igly i na drugi dzien dretwienie rąk. Mowil ze to nie wplywa w dalszym zyciu na uklad immunologiczny, ryzyko chorob nowortorowch itp poniewaz one dzialaja tylko 6 miesiecy.
Mowic jutro ginowi ze Pasnik powiedzial ze nie mam wskazan do heparyny bo z zadnych badan nie wynika mi zakrzepica? Mozna sobie zaszkodzic zastrzykami nie majac mutacji? O encortonie tez nie wspominal.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maciejka78 wyniki super z tarczyca trzeba iść do lekarza nie martw się

@dżoł super że masz już plan ustalony trzymam kciuki aby szybko wszystko minęło o zaczniecie starania

@edloteh ja jeżdżę do gyn do Gajewskiej Kuczarek ona mi z Malina ciążę prowadziła

@anetkruczek trzymam kciuki na pewno teraz się uda

@bobasek1990 super kochana cieszę się bardzo ❤ jeszcze troszkę i będziesz tulic dzidzię

@edloteh ku pokrzepieniu serc

Załączniki

• IMG_20171108_163434.jpg
    IMG_20171108_163434.jpg
    477,8 KB · Wyświetleń: 118
@bobasek1990 pieeeeknie! ♥️
@Maciejka78 czytałam, łezka mi się zakręciła. Mam nadzieję, ze to niskie AMH nie znaczy, ze jaja kompletnie do doopy i szanse na kolejną naturalną ciążę są, a z pomysłem Pasnika doczekam się zarodka z serduszkiem i w końcu bobofrutka.
Jutro czekam na info od Ciebie, ze wszystko ok :)
@Porzeczka1234 sweet, sweet, sweet!

reklama
@magda1208 ooo jak cudownie [emoji7]wiedzialam,wiedzialam[emoji5]
Pieknie[emoji8][emoji8][emoji8]
Kochana ja tez dalam znac po becie bo nie chcialam „zapeszac”[emoji8]bedzie dobrze ,Twoj cud rosnie [emoji7]dobra kobieto My tez sie za Ciebie/Was modlimy[emoji8][emoji8][emoji8]

@llis91 no u Ciebie tez piekna krecha[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]coz za wiadomosci dzis[emoji5]
Ja na poczatku jak gardlo boli to probuje domowych sposobow lub tego p r e n.... ale jak nie pomaga to t a n t u m v e r d e w sprayu[emoji4]
Zgadza sie ,ze wycofali ta info ,ze mozna w ciazy ale jak bardzo boli i nic nie pomaga to co zrobic,przeciez lepiej to leczyc niz zeby sie dalej rozwinelo

@agatush Michasia rosnie jak na drozdzach[emoji5]

@kas90 tak jest jak mowisz z tym karmieniem,a ja wlasnie troszke o alergie sie boje bo i ja i M alrgicy wiec chce stopniowo wprowadzac ale tez slyszlam ,ze nawet jak cos wyskoczy to trzy razy sie powinno probowac z tym produktem w odstpach tygodniowych[emoji4]zobaczymy ,wyjdzie tez w praniu

@roxie123 kochana wiedzialam ,ze dlugo nie wytrzymasz[emoji8]
Ja mam przesunieta lordoze szyjna:/
Z racji zawodu ,teraz jak nie pracuje w zawodzie jest duzo lepiej,ale wczesniej???w nocy budzilam sie bo nie czulam naprzemiennie rak,a nie byly przycisniete,nie moglam siedziec i bol byl ogromny.
Nie mozna dzwigac i siedziec np w pozycji z glowa w dol i nie powinno sie byc jak widac fryzjerka[emoji23]mi lekarz powiedzial ,ze tego sie naprawic nie da,moge jedynie unikac czynnosci ,ktore mi to pogarszaja.

@Porzeczka1234 u nas jakos leci[emoji5]
Twoja ksiezniczka jest przecudowna[emoji7]i Ewan obok[emoji5]

@kwaituszekk23 wlansie o tym cukrze slyszlam kiedys z tym wybudzaniem[emoji4]no i jak tam na wizycie?z krzywa masz jeszcze czas[emoji4]

@dżoł cudowne wiesci,mam nadzieje,ze bedzie prezencik pod choinke[emoji5]

@Beciiia-87 trzymam kciuki za wtorek[emoji5]

@anetkruczek ciesze sie ,ze w srodku wszysko w porzasiu[emoji5]haha mowisz ,ze na wizyte z wlasnym sprzetem jezdzisz haha
No i jestem odnalazlam sie [emoji16]jakos mieszkanie i praca mnie pochlonely dzis

@Maciejka78 daj spokoj wierzymy w dzidzi[emoji5]mi tez objawy „uciekaly” czasem[emoji4]krzepliwosc super[emoji4]

@matulkaa wasze dzidzi wyjatkowo uparte [emoji87]moja od 12 tyg na kazdej wizycie rozkalada nogi i serio sie zastanawiam co zniej wyrosnie hehe[emoji16]
Ja robilam jakos w 24 tyg krzywa

@Destino odpoczywajcie[emoji5]bedzie dobrze na pewno[emoji8][emoji8][emoji8]

@bobasek1990 cudownie[emoji8]jasne ,ze moga byc roznice w pomiarach[emoji4]

@mickey* ju jestem haha doczytac 200 postow od wczoraj to wyzwanie[emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry