reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 ja miałam takie fioletowe kropki i czasem siniaki w miejscu po zastrzyku jak robiłam je pod kątem. Wyglądały jak pieprzyki. Potem zaczekam wkluwac się na prosto (90 stopni idealnie) to ani śladu.

@marzycielka81 my badanie nasienia mieliśmy robione w lipcu 2015, a wszystkie IUI w 2016 (marzec, maj, lipiec, listopad). Trzymam kciuki && :) czym jesteś stymulowana? (W natłoku postów nie pamietam).

@Destino dobrze, ze wizyta Cię uspokoiła. Nataniel to ma po prostu mocny charakterek hak widać. Takue to małe i czupurne ;) pokoik będzie miał cudny.

@anetkruczek ale się cieszę na jutro :)

@Porzeczka1234 @kas90 dawac świeże zdjęcia księżniczek :)

Ja dziś sobie wymyśliłam, ze zaraz po okresie idę zrobic ten test LCT i CBA dla Pasnika. Na IMK muszę czekać do 2 połowy cyklu. Ale przynajmniej to bede mieć zrobione i wstepnie będę wiedzieć czy tam coś wyjdzie. A potem na spokojnie zrobię już tylko IMK i z całością pojadę na wizytę. Strasznue mi się to wlecze. Jak myśle, ze starania wyjdą dopiero styczeń/luty to przeraża mnie to.... dla mnue to jak wieczność :(

Dziewczynki moje kochana fantastyczny czas na forum sama dobre wiadomości <3

@magda1208 jeszcze raz gratuluję bete masz piękną, starań się myśleć pozytywnie , chociaz wiem jak wielki strach nosi każda z nas , ale już tyle czekalas tyle modlitw że po prostu musi być dobrze <3
@Maciejka78 dobrze że widziałaś tentno a jak masz jeszcze jakies niepokoje to wiesz zawsze można dodatkowo iść na ip na usg myślę że wiele dziewczyn korzystało tutaj z tego "dobrodziejstwa"

@Ilis91 oby doktorek po powrocie zobaczył dwa pięknie bijące serduszka , skoro tak Ci dobrze wróży <3

@Destino Ale Twój synek rośnie pięknie , chociaż stresów to Ty masz co nie miara od początku.

@marshia @bertha <3 mam równe 100 km do Wrocławia jeszcze trochę i zacznę odliczać minuty do naszego spotkania ❤❤❤❤
@anetkruczek yyyy a o mnie nie zapomniałaś? :/ Czy zostałam już wykluczona...a o tym nie wiem? No smutno mi się zrobiło:(

@llis91 jak nie wyjechal jeszcze, to podejdź do miejsca gdzie przyjmuje i powiedz na recepcji o co chodzi to ci poprawi od ręki. U mnie tak przynamniej to działa, moj m mial „przyjemność” dostać taką dziwną receptę ;)

No coś Ty :) :) :) Ty tez przecież. Jak córcia? Lepiej?
Już następnego ranka lepiej (czyli wczoraj) :) Miała nie iść do szkoły,ale uparła się,że chce... szalona co? Ale w 3 klasie jeszcze jestem w stanie to zrozumieć:) Czyli co...mam jechać dziś kupić bilety? :) Do której planujemy być? Bo od razu na powrót sobie bym kupiła:)

reklama
Do góry