reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Zuluś a ja poproszę 11.11 bo wtedy mam rocznicę ślubu:) Co do krwi pępowinowej ja po historiach rakowych w naszej rodzinie zdecydowałam sie i nie żałuję póki co. Jeśli chodzi o jej zdatność w umowie jest klauzula że jeśli krew nie będzie się nadawać z jakiś względów (przed zamrożeniem jest gruntownie przebadana sama krew, krew dziecka i matki) to firma wypłaca wysokie odszkodowanie. Ja po prostu chciałam to zrobić żeby spać spokojniej i w sumie słuchałam swojej intuicji. A biorąc pod uwagę jakie cuda teraz robią z komórkami macierzystymi to chcę mieć taką polisę;-);-)Nie tylko dla Basi ...
Podam Ci koszty tutaj bo to żadna tajemnica:) Umowa wstępna + zestaw pobraniowy - 650 zł, potem po pobraniu 1450 zł (ja rozłożyłam na raty po 220zł), za przechowywanie 540 zł/rok. ale zależy też jaką opcję wybierzesz.

Co do ANA moja bliska koleżanka ma twardzinę linijną, oczywiście ma ANA podwyższone - nigdy nie roniła, ma 2 dzieci i w ciąży nie brała nic, odstawiła sterydy. Nie wiem jak to jest....

Ostatnia edycja:
Olusia zwykła diagnostyka raczej nie zrobi NK
Apolinka nie wiem czemu nie wziął Twojej teczki, dla mnie był w miarę miły, wszystko wytłumaczył, na początek powiedział że koszty to jakieś 4-5 tys. a potem to zależy od wyników ale czuję że tanio nie będzie

Gogac, bardzo, bardzo się cieszę! Bardzo trzymam za Was kciuki Kochana!

I dziewczyny od Jerzak, któraś z Was napisała, że Jerzak zleca poziom i aktywność komórek NK, CD 16, CD 56 i
T reg. Nie mogę rozszyfrować tego T reg, ani znaleźć w cenniku laboratorium. Możecie mi napisać co to jest proszę?

reklama
Do góry