reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Liluli to ja mieszkam około 10km od Domaradza :p także zapraszam jak będziecie w okolicy ;** mam taka nadzieje , jesteście wszystkie przykładem , że cuda się zdarzają :**

reklama
@Ilis91 Kochana jestem po 30 minutowej telefonicznej rozmowie z doktor mam brać luteine i duphaston 2x2 nospe3x1 i paracetamol na ból. W szpitalu powiedziała że nic więcej bym nie dostała poza nospą w kroplówce i lek na plamienie. Czuję się bezpieczniej w domu. W poniedziałek na 10 jadę na dyżur do niej . Trochę mniej boli dzięki nospie i paracetamlowi. Krwawienia nie mam silnego raczej plamienie ciemnobrązowe pewnie dlatego że biorę duphastone i luteine. Nogi mi drętwieją i jajnik prawy ciągnie aż do biodra uczucie jak kolka. W macicy czasami zakłuje lub piecze czuję rozpieranie pewnie to skurcze leżę nic więcej nie da się zrobić.[/USER]

Ostatnia edycja:
@olaa90 , to mlody lekarz,dopiero konczyl specjalizacje. Ale pisal mi wszystko co potrzebowalam. Z tego co mowil mial kilka przypadkow z mutacja.

@roxie123 sama widzisz ile tu cudow [emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Ilis91 dziękuję że pytasz z Auri już lepiej :) w dzień nawet bym powiedziała bardzo dobrze ale oczywiście idzie noc i młoda musi matke postresowac trochę :D
A Ty jak się czujesz <3 ?

@magda1208 dzielna jesteś bardzo. Ofiaruje dzisiaj za Ciebie modlitwę do bl. Karoliny Jeż.

Ja jestem prawie z Rzeszowa a kto wie czy kiedyś nie z Rzeszowa jak tak Tadzio będzie go powiększal :)

@Funia90 od kilku dni was nie ogarniam ale błagam nie mów nikomu :D

Co do samego projektu to wiecie ja mam taką wadę ze nie umiem odmawiać. Niestety jak to z unijnymi środkami bywa ma być tak jak oni chcą co do kropki, oni czyli biuro projektów które ma za to placone- nie my. No ale jak szkoła może zgarnąć taka kasę to jak ja mogę powiedzieć dyr ze jej nie pomogę jak ona z finansów nic a nic nie kuma ;) no to siedzi świstak i zawija w te sreberka :D dobrze ze mam super nianie

Aaa ja wam już mówiłam ze idę w grudniu na sparig z Chodakowska, już nie mogę się doczekać jak się wyzyje

reklama
Do góry