reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 leż kochana, bardzo bym chciała, żeby wizyta poniedziałkowa Cię uspokoiła. Pomimo przeczuć, one w naszych sytuacjach zawodzą ze względu na złe doświadczenia.
@Ilis91 Tobie cierpliwości do wtorku. I ewentualnie jakiegoś małego żyganka ;)
@olaa90 wiekszosc z nas ma opisane w stopce schorzenia, dolegliwości, leczenie. A w wątku o ciazach zakończonych sukcesem masz dokładne info od dziewczyn co do dawek, nazwisk lekarzy itp itd

reklama
@olaa90 wita widze ze jestes nowa wiec mala rada czytaj stopke. Pod wpisem dziewczyn jest krotka informacja co ktorej dolegalo,dolega i co bierze tez napisane czy maja mutacje i jakie.
Tytaj jak klikniesz w @nafoczka to mozesz wejsc doczytac nasze historie zakonczone sukcesem tam tez opis kto do kogo chodzil i jakie leczenie.

@magda1208 kochana mam nadzieje ze u ciebie lepiej i ze sie ewakuowal jakis skrzepik czy cus co ci nie bylo potrzebne.

@Liluli jak dzidziolek??

@Kwiatuszekk23 urwalabym ci lepek za te top secrety tos ty taka???

Pozdrawiam dziewczynki ciumki walczcie,szukajcie przyczyn ,stawiajcie im czola. Wiem ze byc moze niektore moze i nie doczekaja sie swoich ziemskich dzieci ,ale nigfy sobie nie powiemy ze nie zrobilysmy co w naszej mocy.

@bertha dowiedzialas sie cos z bloga??

@marshia bylas u przystojniaka ? Wachlowalas rzesami bo u mnie jakos tak wialo hehehe

@bea25ta to teraz to nie przeze mnie ;) Ja idę w środę dopiero.
Ten okres się nue rozkręcił jednak. Trwał.... 1 dzień. Wczesnuej 2 dni brudzenie papieru, potem 2 dni brudzenie papieru.... a teraz już nic z tego na bank nie będzie.
Ciekawe co tam w środku :baffled:

@bea25ta podalam pedicetamol i jest lepiej. Narazie zjadl i spi. Mam nadzieje ze jutro juz bedzie dobrze.
Ty juz Kochanie spakowana?
Wszystko gotowe na powitanie malutkiej?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka a jaki lekarz prowadził Twoja ciąże? Masz może mthfr? :)
Ola tu masz link do naszych przejść i kto komu i skąd pomógł
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
To nasze wspólne dzieło
(POLECAM WSZYSTKIM NOWYM KOLEŻANKOM)
W tej ostatniej ciąży prowadził mnie doktor Hause czyli Przybycień :D Zaś wszystkie 6 ciąż J Homa ona tez przyjmuje w Głogowie M gdzie byś chyba miała bliżej. Niestety stracilam u niej 4 ciążę ale swoje plusy tez ma :) @tęczowa tez u niej prowadziła ciążę a @bea25ta i @mickey* "otarły" o nia
Tak mam mutacje hetero A więc najlżejsza :)
@Liluli

@nafoczka dziekuje ❤️ To jest cudowne, ja już się na to kiedyś natknęłam nawet notatki mam z tego porobione... jesteście cudowne. ❤️ ❤️❤️❤️

A jeszcze mam pytanie czy mając to mthfr konieczne jest prowadzenie ciąży na clexane / heparynie ? Moje d dimery były badane 2 tygodnie temu i wynosiły 170

@nafoczka dziekuje ❤️ To jest cudowne, ja już się na to kiedyś natknęłam nawet notatki mam z tego porobione... jesteście cudowne. ❤️ ❤️❤️❤️

A jeszcze mam pytanie czy mając to mthfr konieczne jest prowadzenie ciąży na clexane / heparynie ? Moje d dimery były badane 2 tygodnie temu i wynosiły 170
Mthfr to bardziej metylowe formy witamin A heparyne daje się profilaktycznie o ile nie masz stwierdzonego zespołu antyfosfolipidowego, który np może być uaktywniony tylko w ciąży. Mi P nie bardzo chciał dać zaś "szybka 100" bo taka ksywe zyskała ;P nie wyobrażała sobie ciąży bez heparyny

Pytanie do mamuś:
Czy da się zwiększyć laktację w jednej piersi? Od początku prawa produkuje mi większe ilosci mleka (czy to normalne?:/- zawsze byla ciut wieksza) i szybciej się wypełnia. Mała ssie z obu na zmianę, ale wiadomo z tej pelniejszej dłuzej.
I w ogole czy to jakis problem.
Swoją drogą od wczoraj daje rade zlapac bez kapturkow, mniej mycia hehe :D

reklama
Super..Wydaje mi sie zeby zwiekszyc laktacje z jednej trzebaby pewnie z tej czesciej karmic a z drugiej odciagnac ociupinke ,ale to tylko moja teoria nie poparta nauka ani doswiadczeniem .

U mnie ciezka noc. Jestem zestresowana uciekajacym czasem

Do góry