reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 To cieszę się bardzo ! To ważne wsparcie od męża.
Co do USG sama się zastanawiałam czemu profesor ma takie podejście do niego ? Ja w poprzedniej ciąży na 9 tygodni miałam tyle razy usg u doktora P że szkoda gadać... Ale zapewniał i pokazywał mi parametry że to jest całkowicie bezpieczne.
@Ilis91 dziekuje <3

reklama
@marzycielka81 ja od początku robię sama w tym miesiącu nie mam jeszcze ani jednego siniaczka [emoji4] także polecam samej robiąc ma się wyczucie jednak [emoji4] kiedy testujesz?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia juz kiedys pisalam ze w 2014 stracilam prace ze w 2015 spotkal moja mame nowotwor zmarla 3 miesiace pozniej potem mialam poronienie a w marcu wstrzas i ciaza pozamaciczna jajowod uszkodzony mysle ze bez Boga nie dalabym rady tego przejsc tego smutku gdy tylko popatrze na Jezusa i jego matke to mowie sobie ze moje cierpienia byly niczym znajduje pocieszenie i nadzieje ze kiedys bedzie dobrze oczywiscie to nie jest tak ze sie nie kloce z Bogiem jak mam zal to mowie. Nogdy nie wiesz jaki jest plan na Twoje zycie pomysl masz faceta jestescie zdrowi to jest bardzo wazne docen to. zycze Ci sily i pocieszenia przytulam:* rozumiem Twoja zlosc ale zycze Ci spokoju przeczytaj Ksiege Hioba
@magda1208 slyszalam kiedys o tym ale jesli prof tak mowi to moze jednak cos w tym jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tylko o sobie wiecie jak boje sie igiel. Cos Wam napisze. Wlasnie zrobilam pierwszyc w zyciu zastrzyk z heparyny. Zawsze mi je maz robil i wiecie co duzo lepiej jak zrobilam go sama

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Szacunek dla Ciebie, mnie by znaleźli martwą z wbitą igłą w brzuch. Zastrzyków i igieł boję się bardziej niż pająków [emoji849]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxie123 tylko ja panicznie boje sie igiel. Zawsze mdlalam na pobraniu krwi. 25.11 testuje ale nie chce o tym myslec bo nie wierze, ze wyszlo. Od kilku dni zmagam aie z bolami jajnikow. Ogolnie dzis 8 dzien od inseminacji i troche mnie to wszystko przeroslo. Nam juz swoje lata i jestem juz troche zmeczona. Wole czytac co u Was

@marzycielka81 ,ból jajników dobrze rokuje :D każdy kolejny zastrzyk będzie łatwiejszy.. :) ja niestety nie umiem robić ich dobrze @roxie123, praktycznie po każdym wkłuciu mam siniaka albo wybroczynę :p
Też tak miałam teraz łapie większy fałd nie ściskam i wbijam i wyciągam puszczam i jest ok [emoji4] wcześniej zbyt mocno sciskalam . Wczoraj sobie wbilam w zrosta i gwiazdki zobaczyłam [emoji23] ale siniaka nie ma [emoji16]

Kochane dziekuje. Ro u mnie trwalo. Napierw wbicie igly a potem samo wduszenie tloczka. Pomijam bezdech pomiedzy jednym i drugim:-)

reklama
Dobrze też popukac strzykawke żeby babel powietrza był na górze [emoji4] z każdym razem będzie lepiej można przywyknąć

Do góry