reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 :( jak strasznie mi przykro :( Wyplacz, wykrzycz. Tylko nie miej zarzutów do siebie. Na to nie mamy wpływu. Płaczę razem z Tobą, bo wiem dokładnie co czujesz :( :( :( Przytulam Cię z całego serca

@magda1208 ściskam ... ;* :<
...oczywiście , że nie możesz się poddać ! jesteś silną kobietą ... walcz masz też dowód , ze możesz starać się naturalnie , bo zaszłaś :** więc wszystko przed Tobą kochana , chociaż wiem jakie to trudne i bolesne w tym momencie ... buziaki ;*

@Funia90 korzystaj z baranka. On usypia nie tylko dziecko. Mozesz puscic cichutko, przy serduszku sie wyciszysz i bedziesz spac. Ja spie dosc dobrze, choc w nocy brzuch czesto bardzo boli. Wybudza mnie o 4 i do 6 sie wierce, choc ostatnio coraz rzadziej i dosypiam do 10. Poki jest m moge spac. Jak wstane to spie w dziec a potem noc z glowy, to wole pierwsza wersje. Juz tez nauczylam sie pic co by ciagle do kibla nie latac [emoji3]

@Porzeczka1234 o karmieniu to bede pisac po porodzie teraz jestem zieloniutka.

@magda1208 [emoji110][emoji110][emoji110] za wizyte i dobre wiesci. Jestesmy z toba na dobre i ... w ogole

@nafoczka albo ciazowego [emoji1] troche cie postresujemy. Nie trzymaj nas zbyt dlugo w niepewnosci

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 czkałam na wieści od Ciebie od rana, kochana mi się wydaje że za wczesnie na takie rozstrzygnięcie że to puste jajo, nie trać nadzieji jest jeszcze szanasa że maluszek sie pokaże. Kochana wiem jakie trudne to dla Ciebie teraz dni:(, mocno cię przytulam!

reklama
Do góry