reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia wiesz, zanim zdecydowałam się na jakiekolwiek badanie robiłam mały rekonesans po okolicy :) i uwierz mi w promieniu 15 km np. AMH potrafiło kosztować 118 - 130 ale i do 185 :( więc czasami warto poszukać :) A jestem z małej mieścinki, 40 km od Krakowa

@roxie123 bo w Krakowie przyjmuje w prywatnej klinice (pierwsza wizyta 200, a później niezależnie czy wizyta, czy monitoring 150) a w Tarnowie ma swój gabinet (pierwsza wizyta 200, ale później jest taniej :) jak ja jeździłam to potrafił za monitoring wziąć 80 zeta, a raz nawet nic nie zapłaciłam)

Ostatnia edycja:
reklama
@dżoasia Właśnie polecil mi wlewy przy moich ana dodatnich. Rozumiem, ze bez encortonu? Nie rozmawialismy o szczegolach bo mam sie odezwac jak bede miec panel Ana 3. Moge zdecydowac, ktora droga chce isc. Sterydy tez powinny dac rade u mnie. Ale wlewy chyba sa lepsze.
Dziekuje za namiar na Szlachcia jutro sie umowie w razie w ;)
Kurde to ja już nic nie rozumiem... Do mnie się ostatnio uśmiechnął, jakby w ogóle nie wierzył w te wlewy, zapytał gdzie podają takie drogie rzeczy i urwał temat. Ja od Szlachcica nie miałam sterydów i szczerze mówiąc boję się ich jak ognia, miałam za to accofil. Zobaczę co jutro Paśnik powie, w pon idę do Szlachcica i wybiorę lepszą wersję planu dalszego działania :D

@dżoasia Kurcze ja juz tez niewiele kumam ale ja mam slaba wiedze w immuno.. Wierze, że on patrzac na wyniki wie co u kogo sie sprawdzi? o_O
Dla mnie to super madry facet i szczerze bardzo go lubie :D Zawsze z moim M. wychodzimy tacy podbudowani z wizyty. Mysle, ze my mamy troszke inny problem bo ty chyba nie zachodzisz? Ja to typowe poronienia nawykowe z serduszkiem zawsze :(

Pokaże Wam coś lepszego
1512066341-1cd6b5c23c40dcce-aaaaaa.png

@burczuś czemu tak długo???

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale koleś :):) aż jestem ciekawa co za magiczne leki on ma zamiar przepisać ;)

@mokka25 12.12 godz.15.40 Jutro musze tam zadzwonic i odwolac wizyte i powiem ze kolezanka wezmie ale musialabys wtedy odrazu zadzwonic? Nie wiem jak to zrobic?
Dziewczyny wystarczy, że jedna z Was zadzwoni, ja tak robiłam 2 razy (tzn dziewczyny z którymi się zamieniałam dzwoniły) podajecie imię i nazwisko, i które daty mają być zamienione. Jeśli Mokka nie była jeszcze na pierwszej wizycie to będzie potrzebny jej nr tel ;)

@dżoasia Kurcze ja juz tez niewiele kumam ale ja mam slaba wiedze w immuno.. Wierze, że on patrzac na wyniki wie co u kogo sie sprawdzi? o_O
Dla mnie to super madry facet i szczerze bardzo go lubie :D Zawsze z moim M. wychodzimy tacy podbudowani z wizyty. Mysle, ze my mamy troszke inny problem bo ty chyba nie zachodzisz? Ja to typowe poronienia nawykowe z serduszkiem zawsze :(
ja naturalnie nie mam jak zajść bo nie miewam owu, czasem mam ale to są spontaniczne. Teraz jestem na etapie IVF i powodzenie 100% - adne komórki, piękne zarodki, z każdego ciąża tylko nie mogę donosić. Raz cb z jednego zarodka a raz poronienie 6tc ciąży bliźniaczej

@matulkaa przynajmniej nie zdziera kasy temu płaciłam 180 ... wierzyłam w żelazny to jeszcze chodziłam bo mi refundacje dawał no ale cóż nie wyszło to wiadomo po co dalej ciągnąć temat
@bertha tego się juz nie dowiemy [emoji23][emoji16]

Zaczą mnie tak brzuch boleć i jajniki jak na okres...tak mi się wydaje bo coraz mocniej :/ także jest nadzieja ...
Może wytrzymam do poniedziałku co ? Bo w sumie zapłacę 3 dychy będę się kluc a może akurat ruszy czy iść?
Co radzicie ?
A może rano dostanę prezent w postaci @

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

ANKIETA :) :)

Które z Was mają odczynnik "-" w grupie krwi?
Ja mam BRh-
W razie transferów ewentualnych, żeby wiedzieć do kogo uderzać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
@mashia mój Małż ma minusa, ja mam taką samą grupę krwi jak Ty, tylko ja plusowa ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry