reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 moja mama ogólnie ona nie reaguje...ona przy mnie zazwyczaj jesli chodzi o te sprawy to tak jak słup soli , ona będzie się żalić do cioci żeby mnie nie dobijać , ale dzisiaj jak się rozbeczałam to samej jej nerwy puściły ... :) mama to wiesz jak to mama martwi sie ... tak nie m co gdybać , że nie wyszło trzeba robic tak żeby wyszło
@nafoczka o fuck , ale gumki czasami trzeba stosowac jak lekartwo ;p nie każdy może zawsze na całość ... a inne metody czasami zawodzą xD to wymyślili znowu...
@Destino czym Ty go karmisz :D kawał chłopa ;*** cieszę się bardzo , że Niuniu taki silny i duży :)

Coś czuje , że nie dotrwam do jutra , chyba zaraz będzie potop szwedzki tak czuje... ale idę czyścić okna , bo ostatni gwizdek zimaaaa idzie :))

@nafoczka zostawie decyzje poslow bez komentarza.
@roxie123 mam nadzieje ze teraz Ci sie uda.

Dziewczyny jak to mniej wiecej czasowo wychodzi z tymi badaniami u tego lekarza co @roxie123 idzie kiedy daje zielone światełko na starania? pytam z ciekawosci aha i ile u noego wizyta kosztuje?

@zosiak 200zl pierwsza wizyta , mi się wydaje , że to wszystko zalezy od wyników i od badań itd kiedy można zacząć się starać

@anetkruczek dzieki :) gdzie kupujesz te nielateksowe ? ;p :D może oni nie wiedą o takich i ceny nie wzrosną :p

@roxie123 czasami lepiej ze to się tak teraz zakończyło.... Bo ta beta za Dobra nie była... Ale jutro już wizyta czad..... Mega się cieszę....

@kas90 kochana a jeszcze mi powiedz czy sama mi dopasuje te leki czy trzeba o coś walczyć? I co dokładnie wchodzi w skład żelaznego zestau?

@Destino cudownie jaki duży chłopak :)
@zosiak co do czasu i środków potrzebnych na diagnozę nie ma reguły, w końcu każda z nas ma nieco inną historię, inne problemy. Ja dostałam zielone światło po tym jak wzrósł poziom hamowania po szczepieniach. Wklejałyśmy tu ostatnio dla @roxie123 wykaz badań, która każda z nas od niego dostała. Poniżej rozpiska z forum na: Link do: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.6 - Wizaz.pl

GODZINY PRZYJĘĆ TARNÓW:
Poniedziałek - 8:00 - 17:00 - wizyty; 16:30 do 20:30 monitoring
Wtorek - 18:30 - 20:30 monitoring
Środa - 8:00 - 17:00 - wizyty; 16:30 - 20:30 monitoring
Czwartek - nieczynne
Piątek - 16:00 -17:00 - wizyty; 16:30 - 20:30 monitoring
Sobota - 8:00 - 17:00 - wizyty; 16:30 - 20:30 monitoring
Niedziela - 18:30 - 20:30 - monitoring

CENNIK TARNÓW:
I wizyta - 200 zł
Kolejna wizyta - 100 zł
Monitoring - 70 zł

GODZINY PRZYJĘĆ MACIERZYŃSTWO:
Wtorek - 10:00 - 16:00
Czwartek - 10:00 - 18:00
Piątek - 10:00 - 11:00
Niedziela - w razie potrzeby (IVF, IUI)

CENNIK MACIERZYŃSTWO:
I Wizyta- 200 zł
Kolejna wizyta - 150 zł

reklama
@susana - świetnie, że tak dobrze sobie radzisz ;*
@matulkaa - fajnie, że podobało Ci się w tej szkole ;) obyśmy i my kiedyś dotr
@magda1208 - Jesteś silną i mądrą babeczką. Dasz sobie radę. Każda ma tu chwile zwątpienia, żalu, słabości, a potem i tak stajemy na nogi i brniemy do przodu. Taki już nasz los. Dobrze, że jesteśmy kobietami i mamy tak mocne, wytrwałe charaktery! ;*
@bea25ta - ja powiem Ci, że jak nam wyszła wada genetyczna w Genesis, a w między czasie zdrowe kariotypy to wcale nas to na duchu nie podniosło... Raczej zabolało, że niby zdrowi, a dziecko było śmiertelnie chore. To tak się tylko wydaje (nam też się wydawało), że jak wyjdzie wada to ulży, bo przecież "to się zdarza", "przypadek" itd. Ale nie wiedząc czemu straciłam 1 ciążę, a znająć powód utraty 2 to nie buduje. Boję się jeszcze bardziej, że może i w 3 się to powtórzy, a kariotypy niby i tak zdrowe.
@smerfik88 - rozumiem :(
@Asia2104 - świetne wieści ;* :))))))
@anetkruczek - hahahah, o moją Pixię zawsze będę zazdrosna :D ale... kto wie czy nie dołączę za jakiś czas do Waszego grona "wlewkowiczów" jeśli by i mi się znów nie udało... Btw. Żartuję sobie z zazdrością ;) Sama chętnie bym Cię także (jak i wszystkie) poznała w realu! :D
(w realu, w sensie "na prawdę", a nie w tym hipermarkecie:D)
@pixi.nova - hahahah, za przekupę mnie bierzesz? :D
@roxie123 - ten lekarz jaki peewniaczek... masakra... "teraz dostanie pani leki" - to czemu wcześniej nie dał?! :/ i co Ci da, skoro na żelaznym już próbowałaś...
@marshia - jak zwykle w formie! ;) jest moc! Ja mam ABRh+
@roxie123 - najlepszego ;) i powodzenia jutro na wizycie, ale Ci się udało!!!! :)
@Destino - suuuper <3 Mały, forumowy królewicz <3

Do góry