@susana - świetnie, że tak dobrze sobie radzisz ;*
@matulkaa - fajnie, że podobało Ci się w tej szkole

obyśmy i my kiedyś dotr
@magda1208 - Jesteś silną i mądrą babeczką. Dasz sobie radę. Każda ma tu chwile zwątpienia, żalu, słabości, a potem i tak stajemy na nogi i brniemy do przodu. Taki już nasz los. Dobrze, że jesteśmy kobietami i mamy tak mocne, wytrwałe charaktery! ;*
@bea25ta - ja powiem Ci, że jak nam wyszła wada genetyczna w Genesis, a w między czasie zdrowe kariotypy to wcale nas to na duchu nie podniosło... Raczej zabolało, że niby zdrowi, a dziecko było śmiertelnie chore. To tak się tylko wydaje (nam też się wydawało), że jak wyjdzie wada to ulży, bo przecież "to się zdarza", "przypadek" itd. Ale nie wiedząc czemu straciłam 1 ciążę, a znająć powód utraty 2 to nie buduje. Boję się jeszcze bardziej, że może i w 3 się to powtórzy, a kariotypy niby i tak zdrowe.
@smerfik88 - rozumiem
@Asia2104 - świetne wieści ;*

)))))
@anetkruczek - hahahah, o moją Pixię zawsze będę zazdrosna

ale... kto wie czy nie dołączę za jakiś czas do Waszego grona "wlewkowiczów" jeśli by i mi się znów nie udało... Btw. Żartuję sobie z zazdrością

Sama chętnie bym Cię także (jak i wszystkie) poznała w realu!
(w realu, w sensie "na prawdę", a nie w tym hipermarkecie

)
@pixi.nova - hahahah, za przekupę mnie bierzesz?
@roxie123 - ten lekarz jaki peewniaczek... masakra... "teraz dostanie pani leki" - to czemu wcześniej nie dał?! :/ i co Ci da, skoro na żelaznym już próbowałaś...
@marshia - jak zwykle w formie!

jest moc! Ja mam ABRh+
@roxie123 - najlepszego

i powodzenia jutro na wizycie, ale Ci się udało!!!!
@Destino - suuuper <3 Mały, forumowy królewicz <3