reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 Kochana mnóstwo kobiet w wieku rozrodczym ma Pco mimo prawidłowych cykli. Ja też mam zawsze owulacje, nie mam nadwagi ani nadmiernego owłosienia.W ciąże zachodzę w pierwszym cyklu. Zero objawów jednak podwyższone Amh i ewentualnie krzywa cukrowa da Ci odpowiedz. Również obraz jajników w usg w 4dc. Też należy rozróżnić PCO od PCOS.

Pco może mieć wpływ ponoć na utrzymanie ciąży i są badania, że branie gluckophage pomaga w jej utrzymaniu. Tutaj mnóstwo dziewczyn to bierze.

To badanie ca to jest na stan zapalny? @Ilis91 Czy co konkretnie kto Ci to zlecił?

reklama
@olaa90 jesli Ty masz taka krew to wydaje mi sie ze clexene nie jest dla Ciebie tak jak mowisz. Najlepiej skonsultowac to z lekarzem. ile ciazy stracilas? Badalas moze nk? A czy Twoj partner byl badany? mysle ze @IIis91 ma racje:) choc to noe moja dzialka ale moze zobacz u tego lekarza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@pixi.nova @Ilis91 dziekuje wam!! Porobie to co mi się uda przed 1 wizyta u Przybycienia żeby już z czymś pojechać :* na razie byle by przeżyć wtorek......

@zosiak to jest 2 obumarła ciąża. Tylko teraz to chociaż jest zarodek bo poprzednio nie było wogole go widać... tych nk nie badałam, mąż tez nie badany (prócz podstawowych tarczyca, morfologia).

@olaa90 najwazniejsze ze masz plan dzialania. Teraz troche odpocznij nie zalamuj sie wiem ze to nie pocieszenie ale wszystko siedzi w naszych glowach to nie Twoja wina ze tak wyszlo a co do planowania @pixi.nova ciezko czasem przewidziec co sie stanie w zyciu nie da sie wszystkiego zaplanowac.
Dziewczyny ja nie dawno wrocilam do domu jak zwykle nastreaowalam sie przed prezentacja a bylo spoko:D i najwazniejsze ze juz mam ja z glowy nie wiem czemu czasmi takie nerwy i stres jest i takie pierdy czlowiek przezywa. Jutro ciezki dzien do czwartku pragne juz swieta i meza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny Ilis91 dziękuję za pamięć, tak miałam wczoraj być u dr ,ale córka się mi rozchorowala i nie chciałam jej zostawiać samej w domu ,więc tak byłam dzis u dr, niestety ciaza się zakończyła pęcherzyk ciążowy zmniejszył się zarodek obumarl ,dr mówi że już cos sie rozwarstwia ,mam odstawić leki i czekać na poronienie [emoji22]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry