Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Haha widze Roxi, ze rozmawialas na poczekalni z Kamila
wiekszej panikary nie znam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olaa, pomyśl o heparynie przy kolejnym podejściu. MTHFR jest wskazaniem do stosowania przynajmniej w pierwszym trymestrze. Jak Ty taka zdrowa jesteś to może ten accofil albo steryd - zobaczysz co ci dr powie. Mam nadzieję, że badanie zarodka mimo wszystko nie wykaże wad genetycznych, odpadnie Ci dodatkowy stres moim zdaniem. Mam nadzieję, że kolejny raz będzie szczęsliwy :*
@roxie123 a ten accofil wiesz jak długo będziesz brać? w sumie u mnie bez niego była tylko cb a po accofilu ładnie się implantują, poprzednio trzeba było je siłą wyciągać, tak się trzymałyz tym, że ja pierwszą dawkę mam domacicznie, ale wiem od Was, że P nie daje domacicznie
@bertha nie dość że ivf to od razu z pgsem zaleca przy dłuuugich staraniach podobno
@bertha no mogłabyś sie wybrac sama jestem ciekawa co by Ci wymyślił , głupi nie jest więc może coś innego byś usłyszała ... mam nadzieje , że mi pomoże ten accofil , matyldzie pomogło więc mam wieeelkie nadzieje , bo tak nie ma się do czego przyczepić