reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

oj mądre te nasze dzieciaczki :) @Kwiatuszekk23 popłakałam się przez Ciebie!! mam podobna sytuację mój synek ma juz ponad 5 lat a ja cały czas pragnę tylko aby miał brata zapominając czasami o nim i jego potrzebach ahhh

ok wracając do rzeczy, mam prośbę do dziewczyn, które chodzą do Paśnika, jak wiecie jestem z Bydgoszczy więc będę jechała pociągiem, dlatego też potrzebuje planu jak się tam dostać. Jade pociągiem i co dalej ...Łódź Fabryczna czy gdzie indziej, macie już jakąś trasę opanowaną

reklama
@bertha jak tak drążąć temat wrogiego śluzu i immunosupresji to nie jest tak że encorton 10 jest dobrym
lekiem na wszystko.
Mój M miał badane te p ciała w nasieniu 2 metodami Martest i zwykła oraz we krwi czyli łacznie 3 badania. Jako immunosupresje bierze Metypred który jest mocniejszy niż encorton.
A ta dziewczyna i mąż brali dexametazon tez silniejszy steryd.
Niby inseminacja ma ominąć problem ale jak ma we krwi np to ciekawe jak to jest.
@magda1208 ślicznie wygladasz :)
@Lili81 stacja Łódź Chojny i stamtad MPK pod samą klinikę albo taksówka 13 zł.
Dostałam odpowiedz z Gynmedu w sprawie mojej infekcji że leczenie miejscowego lekarza jest dobre uffff
Mam brac 7 dni krem a potem jeszcze probiotyk tylko się teraz zastanawiam w razie ciązy miałam brac luteine dopochwowo.
Jakkolwiek ciażowo się nie czuje ani troszkę to jednak gdyby co to zamienic ja na doustną czy co??
Czy ktoś brał doustnie? @Porzeczka1234 dobrze kojarzę że Ty

Sorry,ze tak między „waszymi wierszami” ale orientujecie się jak długo czeka się na wynik przeciwciał p/c antygenom łożyska i jajnika? Bo zapomniałam zapytac w laboratorium

Laski, pisząc o Śląsku macie na mysli Dolny, jak rozumiem?[emoji12]

@Lili81 wlasnie przejeżdżałam przez Bydgoszcz, wiec pozdraiwam ciepło!!![emoji6]

@iveo - ile juz dni po owu jestes? Ja bralam lutke dopochwowo i jak mnie podrażniła to lekarz kazał mi zamienić na te doustną, pod jezyk. Bralam chyba 2x dziennie. Smak taki se, ostatecznie bralam dowcipnie[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi szczerze mowiac nie wiem ile dni dokladnie ok 8 pewnie. Bede musiala taka brac zanim tam podlecze co tzreba. Ta dowcipna niby trochę lepsza bo wzmacnia szyjke np ale poki co nie moge no to pewnie bedzie podjezykowa w razie czego

Laski, pisząc o Śląsku macie na mysli Dolny, jak rozumiem?[emoji12]

@Lili81 wlasnie przejeżdżałam przez Bydgoszcz, wiec pozdraiwam ciepło!!![emoji6]

@iveo - ile juz dni po owu jestes? Ja bralam lutke dopochwowo i jak mnie podrażniła to lekarz kazał mi zamienić na te doustną, pod jezyk. Bralam chyba 2x dziennie. Smak taki se, ostatecznie bralam dowcipnie[emoji6]

A ja myślę,że o ślasku opolskim;););)

Ostatnia edycja:
@Marthi szczerze mowiac nie wiem ile dni dokladnie ok 8 pewnie. Bede musiala taka brac zanim tam podlecze co tzreba. Ta dowcipna niby trochę lepsza bo wzmacnia szyjke np ale poki co nie moge no to pewnie bedzie podjezykowa w razie czego
Luteina dowcipna często uczula i powoduje podrażnienia - lepszy (przynajmniej dla mnie) jest crinone albo lutinus ale to już drożyzna niestety

reklama
@iveo - tez słyszałam takie opinie o dowcipnej, zaś moj były lekarz twierdził, ze to nie ma az takiej różnicy... niemniej dopoki tam nie mozna, to mysle ze doustnie jak najbardziej[emoji6]

@burczuś - o takim Śląsku nie slyszlam[emoji12]

@dżoasia -o lutinusie tez słyszałam, ale on wlasnie jest chyba drogi wlasnie tez :/

Do góry