olaa90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jadłam 1 tabletkę na poczatku bo 2 bralam tych witamin z Douglas Laboratorie. Później bralam 2 a witamin 1 :-)@iveo - W pełni Cię rozumiem. Jak zajdę to z 1 strony będę wolała przynajmniej do 3mies. chodzić do pracy, a z 2 strony będę się bała i może powinnam iść na L4 od razu... ale patrząc na moją historię wstecz... iść na L4 i w razie czego wrócić po 1-2 miesiącach? Też mi to nie pasuje![]()
@agatush - dziękuję za wiadomośćChyba się skuszę na te witaminki. Ile tabletek dziennie jadłaś z Mamadha plus? - 2 ?
Jadłam 1 tabletkę na poczatku bo 2 bralam tych witamin z Douglas Laboratorie. Później bralam 2 a witamin 1 :-)
Myślę że jak najbardziej [emoji6]Dziękuję kochanaZamowilam sobie to mamadha premium plus bo ma fajny skład i bede jej brac 2 tabletki dziennie a metylowany kwas foliowy co 2 dzien (bo mam dawkę 800), a w mamadha plus jest 200 zwykłego i 200 folianu. b6 i b12 codziennie bez zmian
Chyba bedzie Ok?
![]()
A dziękuję dobrze. Michalina skończyła 7 miesięcy, ładnie je, przewraca się brzuch plecy, plecy brzuch, gada po swojemu jak najeta :-) jest mała jak na swój wiek, ale nie narzekam na to@agatush - dziękuję :*
A jak Twój skarbuś?
moje plecy też nie [emoji23]