reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 czyli u Ciebie inne normy ft4 u mnie norma byla (0.70-1.48). W kazdym razie FT4 tez masz lekko podwyzszone tak jak u mnie bylo ale bez tragedii wiec spokojnie poczekaj do wizyty o endo. Powtorze nadczynnosc bezpieczniejsza od niedoczynnosci i jak widzisz na moim przykladzie dacie rade!
P.S. Dziewczyny u mnie szyjka sie ulozyla jak do porodu rozpulchnila i na opuszek malego palca takze ten tego godzina 0 moze w kazdej chwili nas zaskoczyc :unsure::tak:
Maciejka kciuki zacisniete mocno. I oby Ci poszło łatwo i szybko :-)

reklama
@Maciejka78 a który to tydzień u Ciebie? Niesamowite że to już
@burczuś ja na Maline nie namawiam bo tu głownie chodzi o diagnostykę jaką robi- leki i tak sa te same
Ja uwazam że nie jestes wyjatkowym przypadkiem w sensie ze Tobie łatwo bedzie donosic jak juz ktos dobrze dobierze leki w ciaży.
Tak jeszcze pomyslalam ze moze u Ciebie warto by było genotyp KIR zrobic i ten accofil bo straty chyba wczesne? Czy raczej tak kolo 7-8 jak u mnie to raczej immunologia?

@Porzeczka1234 usg robił syn prof.
Nie trwało to jakoś długo ocenił te podstawowe wartości ale wszystko ok tak że bardzo się ciesze :)
Profesor mi wszystkie leki prawie chce poodstawiac a ja się boję bo się przyzwyczaiłam że jak je biore to jest dobrze
Z encortonu mam zejsc do 4 czerwca, Glucophage tez najlepiej juz. Luteine zmniejszyc.
Pamietasz co i jak odstawiałas?

@Porzeczka1234 usg robił syn prof.
Nie trwało to jakoś długo ocenił te podstawowe wartości ale wszystko ok tak że bardzo się ciesze :)
Profesor mi wszystkie leki prawie chce poodstawiac a ja się boję bo się przyzwyczaiłam że jak je biore to jest dobrze
Z encortonu mam zejsc do 4 czerwca, Glucophage tez najlepiej juz. Luteine zmniejszyc.
Pamietasz co i jak odstawiałas?

Mężowi też zrobił rozpiske śmiałam się że tak wybiega w przyszłość a o luteinie to powiedział że jak nie ma plamień to 2x1.

@iveo bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, akurat jestem w trakcie leczenia u Maliny i wszystkie takie historie sprawiają, że płaczę ze wzruszenia choć Was nie znam i jestem tu nowa :) czasami się rozglądam na poczekalni i zastanawiam, czy nie się siedzi tam któraś z Was :)
@magda1208 bylam dziś u endokrynologa i nawet się zapytałam jak z ta nadczynnością ciąży. Mówiła, ze może być od bhcg lub encorton jeśli bierzesz. I ze ,, kolezanka „ nie ma się martwić bo nadczynność nie jest taka niebezpieczna.... ale wiem co czujesz, ja nie potrafiłam samochodem wrócić do domu jak się okazało ze tsh za wysokie :/ jest taka piekna modlitwa Jezus Ty się tym zajmij. Czasami niestety nie jesteśmy w stanie nas wszystkim mieć kontroli, jak się to nie udaje to po prostu trzeba sobie odpuścić i nie zamartwiać się tak. Moja endokrynolog mówi ze gdyby takie malutkie wahania miały od razu wpływ na ciąże to by prawie zdrowych ciąż nie było :) nie wiem czy to pociesza.... trzymam kciuki i myske ze jutro po wizycie poczujesz ulgę.

reklama
@Maciejka78 , wow, to już zaraz! Czyli jutro 37+0 czy 36+0 , bo każda inaczej liczy te tygodnie :) ile Niunia waży? Trzymam kciuki ,niech tydzień siedzi jeszcze w brzuszku najlepiej, a jak nie to niech szybko i sprawnie pójdzie :)

Do góry