reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny to 26 tc.700g wg usg.nic wiecej nie wiem.Odezwie sie po cc , Napisze wam jak da znac, teraz czarujcie ile mozecie.

reklama
Pietrucha jesteśmy z Wami... Dużo siły i zdrówka...
Kaira prośba do Ciebie... Jak będziesz coś wiedzieć daj nam kochana znać.

Iris wiesz u mnie ten APL tez nie wyszedł, ale wyszły za to zadziej spotykane przeciwciała beta2glikoproteinie... Zlecał mi je tez prof w ramach diagnostyki... Może lepiej to sprawdzić...

Czekamy na wiadomości od Pietruchy i modlimy się za nia i maleństwo.

Alus.ia czytalam na stronie APC ze ten test zawiera wszystkie przeciwciala (czyli cały panel w tym przeciwciał przeciw B2-glikoproteinie, kardiolipinie i fosfatydyloserynie . Zobaczymy co tam wyjdzie.

Ostatnia edycja:
Dam znac na pewno. Przygotowyja ja wlasnie. 26t i 1d ok 800g.Odezwe sie jak bedzie wiadomo wiec do rana nie.licze na.wiesci.

reklama
Do góry