Marthi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadzieja jesli chodzi o wawę to @anett96 moze pomoze z intralipidem, ona miala jakiegos pielegniarza, poczekaj moze sie odezwie niedlugo. A podanie accofilu wyglada identycznie jak inseminacja, wie c kazdy lekarz ktory robi iui powinien umiec zrobic wlew jak bedziesz miala zalecenia. Z tym, ze tak jak dziewczyny pisza - przy naturalnych cyklach moze zastrzyk bylby lepszy, ale to bym robila po potwierdzonej owu, po co bez sensu sie napychac dziadostwem, tym bardziej ze to dosc drogie jest.@marshia
Dzięęęęęęęki!
Najbardziej mam właśnie wahania z tym accofilem... Mam go niby mieć 5 dni przed owulacją, ale skąd mam wiedzieć kiedy ta owulacja będzie, o ile w ogóle będzie i jak wyliczyć te 5 dni? No cóż, czeka mnie comiesięczny monitoringI chyba najgorsza zagwozdka, żeby znaleźć miejsce/lekarza w Warszawie gdzie podadzą mi ewentualnie ten Accofil i Intralipid. Chociaż przy Intralipid pójdę chyba Twoim tropem i poszukam pielęgniarki, żeby przychodziła do domu - o ile w ogóle się na to zdecyduję
![]()
@bertha
Dziękuję :* Spróbuję chyba przekonać dr P. do zmiany Accofilu z wlewu domacicznego na podskórnie.
A jak w przypadku gdyby mnie ginekolog stymulował? Wtedy tez lepiej Accofil podskórnie?
Jeżeli chodzi o tycie po intra, to mi to nie grozi. Wręcz mogłabym przytyć. Ważę 48kg :O
Ropuszka, cześć! A badalas ponownie nk ostatnio? Możliwe ze coś się pozmieniało