Malgo Sia
Początkująca w BB
Encorton mam od 2dc i mam schodzić jeśli beta wyjdzie ujemna to tydzień 5 mg o kolejny tydzień 2.5 mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Encorton mam od 2dc i mam schodzić jeśli beta wyjdzie ujemna to tydzień 5 mg o kolejny tydzień 2.5 mg
KIRY mam dobre, a allo dr nie każe badać przynajmniej na ten momemt sam encorton i intra nic więcejTeż mam wysokie nk. Wiele prób i nic. Też od kolejnego cyklu stymulacja do ivfa jak u ciebie allo i kiry? Daj znać co u ciebie dalej...
Również życzę powodzenia. Ja juz od sierpnia żadnej dłuższej ciąży@marshia dziękuję za tą informację ! To cenna wiedza, którą wolę mieć przed leczeniem. A są jakieś skutki uboczne? W sumie to steryd. Tak jakoś dziwnie mi wierzyć, że jak wyciszę mój układ immuno to będzie lepiej. Nie jest wtedy człowiek bardzo osłabiony i podatny na infekcje?
@Malgo Sia dokładnie mam tak samo. Jak będzie pozytywna beta to Encorton 10 mg od razu.
@Destino duża dawka. Tak się zastanawiam własnie czy będzie się różnił Glu od Sioforu. Bo szwagierka też ma problemy z zajściem w ciąże i ma ciągle tą samą dawkę i ten sam lek. Może bym jej podsunęła pomysł na zmianę.
@monikao777 może u niektórych wartościach nk potrzeba więcej czasu? Ja tak liczę na to, że w 3 cyklach uda mi się w końcu zajść znowu w ciąże. Więc trzymam też kciuki za Ciebie :*
Również życzę powodzenia. Ja juz od sierpnia żadnej dłuższej ciążymimo encortonu accofil intralipid. Oczywiście różne próby z tymi lekami. W tym czasie jedna szybka biochemiczna
![]()
To miałam tylko mutacje robioną. Zapytam jutro na wizycie o te badania czy są potrzebne. dzięki !Kiry dr zleca zeby ocenić możliwość zagniezdzenia accofil jest ponoć jak są złe kiry czyli brakuje tych implantacyjnych, możesz to zrobić na własną rękę i dr obejrzy i powie czy masz najważniejsze, to geny więc robi się w dowolnym dniu cyklu
A miałaś stymulowane cykle czy naturalne? Wystraszyłam się teraz trochęRównież życzę powodzenia. Ja juz od sierpnia żadnej dłuższej ciążymimo encortonu accofil intralipid. Oczywiście różne próby z tymi lekami. W tym czasie jedna szybka biochemiczna
![]()