Enya dziękuję :* Moja córka w 38 tygodniu ważyła tylko 2690, więc spodziewałam się chucherka, ale liczyłam, że na sterydzie trochę przypakował ;-)
Nafoczka ale jajca

A ja mam znajomą z 4 nerkami, jaka ta natura niesprawiedliwa? A tak serio, to myślę, że to nie ma żadnego wpływu, organizm się świetnie przystosowuje.
Malinka ciężka sprawa. Ja jestem na urlopie wychowawczym, więc nie musiałam świecić l4. Najlepiej zrób chyba tak jak Ty czujesz. A co lekarz mówi na Twoją pracę?
Dziewczyny czuję się jak kretynka, ale muszę się Was poradzić. Od wczoraj wieczorem mam wrażenie, jakby Maluch "wpadł" mi w kanał rodny. Leży tak nisko głową, że rozpiera mnie w dole brzucha i pachwinach. Mam uczucie, że jak wstanę, to wypadnie. Jest jakaś szansa, żeby go namówić do odwrotu? Mąż mnie już nogami do góry wywracał. Jest mi tak strasznie nieprzyjemnie, gdyby nie to, że byłam wczoraj u lekarza, to bym myślała, że mam rozwarcie. Zwykle potrafił się przekręcić, jak położyłam rękę to do niej podpływał, ale wygląda jakby ulokował się na dobre. Co robić? :-(
Ovli nie załamuj się. Ja też na początku nie wiedziałam, czego się chwycić, wiem jak to jest. Na pewno w końcu trafisz. A komórki NK badałaś?