reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny nieraz wymieniacie nazwiski dr Janosz.Gdzie ona przyjmuje i czy zna sie tez na trudnych przypadkach?Pytam bo zastanawiam sie nad zmiana lekarza jestem ze Slaska.

@Luna 33344 Dr Janosz przyjmuje w Zabrzu i w Katowicach ale teraz będzie mieć urlop bo jest w ciąży niewiadomo do końca kiedy wróci planuje w przyszłym roku może kwiecień wszystko zależy. Zależy czy chcesz tyle na nią czekać jak dla mnie to Wspaniały lekarz a przede wszystkim kobieta o wielkim sercu.

@Luna 33344 Dr Janosz przyjmuje w Zabrzu i w Katowicach ale teraz będzie mieć urlop bo jest w ciąży niewiadomo do końca kiedy wróci planuje w przyszłym roku może kwiecień wszystko zależy. Zależy czy chcesz tyle na nią czekać jak dla mnie to Wspaniały lekarz a przede wszystkim kobieta o wielkim sercu.
Jak zwykle pech a juz myslalam ze znalazlam wlasciwego ginekologa tym bardziej ze czytalam same dobre opinie .Kwiecien to strasznie dlugo juz teraz czekam i ciagnie mi sie to bo najpierw wizyta u dr Sachy nie wypadla jak chcialam a teraz czekam na styczen do Sydora i myslalam zeby od razu do niej pojsc w styczniu.No nic dzieki 💛

Znacie moze jakies przypadki co ciaze na zelaznym zestawie sie nie udawaly a accofil pomogl.Mam kiraa i jakos dopadl mnie ogromny dol i chyba znowu nie zasne.

reklama
Do góry