reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie będę sie powtarzać, ale Esperanza dziewczyny we wszystkich wskazówkach maja racje. Ja z racji dużych guzków/zrostów na brzuchu od jakiegoś tygodnia kłuje sie w uda ;)

reklama
Mnie dwie położne i lekarz informowali, że ma być od wewnątrz, bo zewnętrznie, to już kwalifikuje się jako domięśniowo, dlatego pozostaje już przy brzuchu, przynajmniej mam pewność, że dobrze aplikuje.

Mi lekarz w szpitalu i pilegniarki zabroniły od wewnątrz bo można natrafić na tetnice udowa i zawsze mialam robione zastrzyki po zewnętrznej stronie uda.

Jutro mam usg brzucha, badanie moczu i krwi, próby wątrobowe, bilirubina, crp. Pani nie wie co mi jest :-(

Ja od 20 tc też robiłam w uda i nigdy wewnątrz tylko po bokach lub na wierzchu uda, jak się złapie fałd skóry nie ma szans by wstrzyknąć domięśniowo. W szpitalu fragmin podawali mi w ramiona od zewnątrz.

reklama
Do góry