reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja od niedzieli walczę z ubrankami dla Małego. Mój M przywiózł mi od swojego kuzyna 5 wielkich toreb ubranek. Mam wszystko żeby Małego ubrać do drugiego roku życia. Ubranka piękne, większość z Zary, Cocodrillo, Endo. Są cudne i tak piorę od niedzieli.
Dostałam też kołyskę i ....wózek. Wózka nie chciałam za bardzo bo mamy swój typ upatrzony i wybrany Pajero Adamex ale okazało się, że wózek jest ładny, nie zniszczony wcale, szary z czarnym. Ale ma dwa minusy. jest na wielkich kołach - takich stylizowanych na starodawne, nie podobają mi się wcale, ale że wózek jest ładny i w całości wygląda dobrze, zdecydowałam że go zostawię.
Tak wygląda
Niestety po złożeniu okazało się, że stelaż jest złamany w dwóch miejscach.....zadzwoniłam do firmy JEDO, pan powiedział, że nie ma problemu mogę kupić sam stelaż ale kosztuje z przesyłką......800 zł. No niestety to już nie jest opłacalne, bo nowy wózek Pajero na zniżkę do Smyka wychodzi cenowo 1150 zł.
No i niestety, szkoda mi tego wózka bo ładny ale raczej kupimy nowy. Pan z Jedo kazał mi wysłać fotki uszkodzeń, wysłałam i czekam na odpowiedź. Powiedział, że mogą to naprawić. Zobaczymy...
Dostałam też kołyskę i ....wózek. Wózka nie chciałam za bardzo bo mamy swój typ upatrzony i wybrany Pajero Adamex ale okazało się, że wózek jest ładny, nie zniszczony wcale, szary z czarnym. Ale ma dwa minusy. jest na wielkich kołach - takich stylizowanych na starodawne, nie podobają mi się wcale, ale że wózek jest ładny i w całości wygląda dobrze, zdecydowałam że go zostawię.
Tak wygląda
Niestety po złożeniu okazało się, że stelaż jest złamany w dwóch miejscach.....zadzwoniłam do firmy JEDO, pan powiedział, że nie ma problemu mogę kupić sam stelaż ale kosztuje z przesyłką......800 zł. No niestety to już nie jest opłacalne, bo nowy wózek Pajero na zniżkę do Smyka wychodzi cenowo 1150 zł.
No i niestety, szkoda mi tego wózka bo ładny ale raczej kupimy nowy. Pan z Jedo kazał mi wysłać fotki uszkodzeń, wysłałam i czekam na odpowiedź. Powiedział, że mogą to naprawić. Zobaczymy...
bertha
Fanka BB :)
Ale dostawę miałaśJa od niedzieli walczę z ubrankami dla Małego. Mój M przywiózł mi od swojego kuzyna 5 wielkich toreb ubranek. Mam wszystko żeby Małego ubrać do drugiego roku życia. Ubranka piękne, większość z Zary, Cocodrillo, Endo. Są cudne i tak piorę od niedzieli.
Tak wygląda
![]()
To i moze dobrze z tym wózkiem, kupicie sobie taki jak wam sie wymarzył
beri123
Beri APLA to przeciwciała antykardiolipinowe
A tego suwaczka i tak nie umiem wstawić, stworzyłam go i gdzie kliknąć, gdzie wstawić?
Agnieszka, dziękuję. Gdzie robiłaś histeroskopię? Czy długo czekałaś. Widziałam w Twoim suwaczku, że urodziłaś zdrowego synka, a dopiero później wykryłaś, że masz przegrodę?
motylek1234
Nikt mi nie odpisał 
Dziewczyny to są moje wyniki
Toxo IGM ujemny
Toxo IGM 0,223
Toxo IGG 0,130
Wr ujemny
Co myślicie o nich ?
Dziewczyny to są moje wyniki
Toxo IGM ujemny
Toxo IGM 0,223
Toxo IGG 0,130
Wr ujemny
Co myślicie o nich ?
Witajcie dziewczyny 
Zapraszam do mnie, cały ogródek jest do zagospodarowania. Możesz ryć, sadzić co chcesz tylko napisz jakie kwiaty mam zakupić
Doris, nafoczka, AgnieszkaP – nieustająco trzymam kciuki za Wasze maluszki
lamia78 – witam Cię na forum
Beata, Strawbelka – ja w bociany też nie wierzę, ponieważ w okresie bocianowym, przejeżdżam codziennie dwa razy obok co najmniej 3 bocianów i nic

Dziewczyny pogoda super, szkoda ze nie mieszkam w domu, bo bym sobie w ogrodku pogrzebala![]()
Zapraszam do mnie, cały ogródek jest do zagospodarowania. Możesz ryć, sadzić co chcesz tylko napisz jakie kwiaty mam zakupić

Doris, nafoczka, AgnieszkaP – nieustająco trzymam kciuki za Wasze maluszki
lamia78 – witam Cię na forum
Beata, Strawbelka – ja w bociany też nie wierzę, ponieważ w okresie bocianowym, przejeżdżam codziennie dwa razy obok co najmniej 3 bocianów i nic

Beata, Strawbelka – ja w bociany też nie wierzę, ponieważ w okresie bocianowym, przejeżdżam codziennie dwa razy obok co najmniej 3 bocianów i nic![]()
Kurde musisz koniecznie je zestrzelić i inne może bardziej przyjazne zasiedzą gniazda i wtedy to coś da
Ja dziś padam. Od wczoraj tylko jazdy to tu to tam. Byłam w przychodni po wyniki wymazów. Nie ma ich po tygodniu. Pewnie coś wyhodowali tylko co
Motylek ja się nie znam .Może ktoś inny podpowie.
Doris potem ciuszki ja zamawiam te których nie zniszczycie
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Motylek
znalazłam coś takiego
Interpretacja wyników badania na toksoplazmozę IgG
znalazłam coś takiego
Interpretacja wyników badania na toksoplazmozę IgG
Wynik ujemny < 1,6
Wynik wątpliwy 1,6 - 2,9
Wynik dodatni 3,0 i powyżej
Igm musi być ujemny
- BeIgG (–); IgM (–) - nie było infekcji, w ciąży badania kontrolne co 3 miesiące
- IgG (+); IgM (–) - przebyte w przeszłości zakażenie (wyjątek – bardzo wysokie stężenie IgG, należy sprawdzić awidność przeciwciał)
- IgG (–); IgM (+) - świeża infekcja, konieczna pilna wizyta u lekarza, prawdopodobnie leczenie
- IgG (+); IgM (+) - niedawne zakażenie, można sprawdzić awidność (jeśli jest niska, prawdopodobnie trzeba rozpocząć leczenie ciężarnej)
Podziel się: