reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 to zonk mam IO i PRL i jestem w domu szkoda ze po 4 stratach ale Ale mam nadzieję ze bedzie tylko lepiej... mimo że nie wiem co bede jeść xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie... A może poczekaj co Ci powie lekarz Kochana co? Spokojnie. Głęboki wdech. Spróbuj podejść do tego tak, że znasz wroga. Poza tym są dobre chleb z niskim indeksem glukemicznym. Masz thermomix więc możesz sama sobie pięć. Dasz radę!!! Narazie poczekaj na wizytę :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush taaa akcja zabić wroga xD kurde po roku czasu szok i tp takie podstawowe badania...
No zapytam lekarza ale nawet Foczka mi napisała ze IO więc no dla nie nie jeść co lubię to masakra ...
Ale dla dzidzi wszystko eh

@czarna_mala dzięki [emoji8]

@agatush taaa akcja zabić wroga xD kurde po roku czasu szok i tp takie podstawowe badania...
No zapytam lekarza ale nawet Foczka mi napisała ze IO więc no dla nie nie jeść co lubię to masakra ...

Jak po 2h nie wraca mniej wiecej do wartości na czczo to IO ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxie123 cóż to za panika? Właśnie, lekarz jeszcze nie widział wyników a ty juz swoje? :p są pieczywa o niskim indeksie glikemicznym i są na prawdę dobre ( wiem bo często w pracy wcinam te bułki bo mi po prostu smakują ;) ) trochę ruchu, MOŻE jakieś leki a MOŻE NIE, zrobisz sobie ładne jajeczka i będzie dzidzia jak malowana :* tylko siadaj spokojnie na tyleczku i czekaj na wizytę ;)

U mnie też nie wróciła wartoś do tej początkowej. Chociaż wartości są nie wysokie, bo mieszczą się w normie, ale to też może być jakiś sygnał i może zmiana nawyków żywieniowych poprawi funkcjonowanie mojego organizmu. Na to liczę ;)

Roxie ja nie twierdzę że nie IO, mowie tylko żebyś poczekala do konsultacji z lekarzem, bo każdy organizm jest inny. Dziewczyny piszą że dostaniesz leki. Może w Twoim przypadku one wystarcza :-* Głową do góry :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A szczerze mówiąc podziwiam z Was te, które jedzą ten chleb o niskim IG, mi on kompletnie nie podchodził, haftowałam nim dalej niż widziałam :( dla mnie on smakuje jak wata szklana...wolę zdecydowanie pieczywo orkiszowe ;)

@roki_1991 przypomnij wartości :)

reklama
A szczerze mówiąc podziwiam z Was te, które jedzą ten chleb o niskim IG, mi on kompletnie nie podchodził, haftowałam nim dalej niż widziałam :( dla mnie on smakuje jak wata szklana...wolę zdecydowanie pieczywo orkiszowe ;)

@roki_1991 przypomnij wartości :)

Dziewczyny jak chcecie dobrego chleba o niskim ig to sobie.mozecie upiec same - 1kg maki razowej pszennej i zytniej (pol na pol) 0,5l wody, 5dag drozdzy, szklanka pestek slonecznika, siemienia, pestek dyni czy co tam macie i 2 lyzeczki soli. Pieczecie 1,5 godz i chlebek jak marzenie. Mowie wam :) jak znacie z Buczka slonecznikowy to mniej wiecej taki wychodzi w smaku:)

Do góry