reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush cwicze, co bym umiala w przyszlosci nie spac [emoji16][emoji16][emoji16] a tak serio to ostatnio kiepski sen i jesem zmeczona. Gdyby choc maly klocuszek obok lezal to wiedzialabym po czym [emoji23]

@Funia90 pogadamy za 10 lat. Ja tez z tych co na tylku nie wysiedza, wiec l4 nie jest dla mnie proste, ale chyba zaczynam czuc juz zmeczenie materialu. Kiedys potrafilam wiecej. A na dodatek, to sie nieco rozleniwilam. Juz mnie syn postawi na nogi [emoji7]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 nawet jak oslabnie, to Asia nie da ci spoczac na laurach. Jestes w cudownym wieku. Tyle mozna wtedy zrobic. Oh... szalalam. Szalej i ty, potem jest po prostu inaczej. Tez pieknie, a jednak inaczej. Wszystko ma swoje uroki, a najwspanialsze siedza w naszych brzuchach [emoji1]

@Destino ja to bym uwila dla wszytakich ciezarowek wokol hehe[emoji14]smacznej kawusi[emoji8]

@agatush powiem Ci ,ze ja poprostu dobrze sie czuje,a ze charkter taki ,ze na tylku nie wysiedze to co ja poradze[emoji4]
Ucaluj 4 miesieczna kruszynke[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@agatush cwicze, co bym umiala w przyszlosci nie spac [emoji16][emoji16][emoji16] a tak serio to ostatnio kiepski sen i jesem zmeczona. Gdyby choc maly klocuszek obok lezal to wiedzialabym po czym [emoji23]

@Funia90 pogadamy za 10 lat. Ja tez z tych co na tylku nie wysiedza, wiec l4 nie jest dla mnie proste, ale chyba zaczynam czuc juz zmeczenie materialu. Kiedys potrafilam wiecej. A na dodatek, to sie nieco rozleniwilam. Juz mnie syn postawi na nogi [emoji7]
Dziewczyny ja Was rozumiem bo u Was teraz to jeszcze dochodzi psychika i ciągle myśli o porodzie które jest zupełnie normalne [emoji8]

Destino nie dziw się że jesteś zmęczona. W końcu już troszkę nosisz ten słodki ciężar :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush ciagle do mnie nie dociera, ze on taki juz ciezki. I jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze sie zmiesci. Przestaje jednak o tym myslec bo zwariuje, a poza tym chce czy nie, to i tak wyjdzie, a ja musze to przetrwac.

@Destino, no chlopczyk duzy. Jak cię przyjmą na izbę to robią usg z pomiarem i ciebie mierzą. Zrob tak jak ja, powiedziałam że lekarka się obawia się czy się dziecko zniesci i prosisz o bardzo dokładny pomiar. U nas było w sumie na granicy. Też byłam zdziwiona jak ona się zmiesciła ale jakos tak naturalnie się poszerza wszystko. Z tym ze Asia byla tylko troche ponad 3200

@burczuś dziękuję ze mną stelepnelas :* czekam jeszcze na kariotypy ... więc z tą genetyka to tak no , i mam mutacje nie wiem heparyne i tak zostawię pewnie .
No wychodzi ze IO i PRL... takze nie wiem kiedy będziemy mogli się starać ile ja to będę zabijać myślałam , że w lutym chociaz coś ruszymy ale pewnie się zejdzie z tym wszystkim . Ćwiczenia trudno będę jakoś męczyć a o diecie nie mam pojęcia nie wiem co mog e czego nie mogę jesc itd muszę dopiero poczytac :/ a ja nie mam z czego chudnac przytyć ciągle chce :/ przerazilo mnie to że wiesz nie mogę brać tego co mam pod ręką

@czarna_mala z jakich stron korzystasz ? Napisz mi co jest całkiem zabronione . A np. Jak ide w gości to co z kawą i ciastem ?
A co z mięsem np ?

@kas90 to mi pewnie nie wolno chałki bo w niej cukier ...
Teraz nie wiem co można a co nie :/

Myślę czy by wizyty nie przelozyc na wcześniej u P ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush taak mi sie porod sni[emoji4]ale w snie cc tez nie chce[emoji23]wiec nie wiem jak ja chce urodzic

@Destino kazdy wiek ma swoje plusy[emoji5]

@roxie123 na tej diecie tez nie musisz chudnac[emoji4]spokojnie a ciacho hmm mozesz upiec i przyniesc[emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha W opisie podejrzewam, ze bedzie napisane ze material zostal zbadamy pod katem nizej wymienionych wad (te podstawowe i bedzie lista ponizej -typu ZD) i tych wad nie wykryto. Ja na mikromacierzy ten mam opis asekuracyjny labu ;), ze czegos tam moga nie wykryc a bylo to badanie roszerzone. Moze @Marthi powie jak u niej wyglada ten opis bo ona robila podstawowe badanie. I wyszla jakas podstawowa wada.
Takze mysle, ze moga nie wykryc..
Rozumiem.. muszę wrócić do swojego badania zobaczyć co mi tam napisali.

@Funia90 na razie nie ogarniam co z czym do czego :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tu masz tabele jaki indeks maja produkty - niski, średni i wysoki. I tych z wysokim indeksem glikemicznym nie możesz. Ze średnim unikać ale przede wszystkim jak już się zje te ze średnim albo wyjątkowo z wysokim, to najważniejsza zasada - nie łączyć ich w posiłku z tłuszczem.

Link do: indeks glikemiczny - tabele

Generalnie nie jedz białej maki, cukru - kup po prostu ksylitol, większości owoców. To tak skrótowo na początek możesz przyjąć.
Zerknij na tabele z wysokim indeksem i to wyeliminuj.

Do góry