olaa90
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 czemu się nie zgadzasz? Bo nie zdecydowałam się na szczepienia? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi[emoji17] a nie kwalifikujesz się, bo na refundację czy w ogole w takim przypadku nie robia iv? A jakie masz podejscie do adopcji komorek? Wiesz, czasami ludzie robia takie rzeczy nawet w rodzinie, nie wiem czy to legalne w pl. W sensie siostra siostrze oddaje itp.Dziewczyny dawno mnie nie bylo. Ogolnie to juz dla nas chyba koniec zrobilam dzis amh 0.05. Nie kwalifikuje sie juz nawet do in vitro. W listopadzie 2017 mialam 0.9 czy leki i 3 torbiele moga miec wplyw. Caly cykl bralam gynoflor. Wlasciwie to nawet mialam w tym cyklu owulacje. Wynik mialbyc potwierdzeniem do programu in vitro...
Ehh no to rzeczywiscie taki zbieg okoliczności... Jak sa teraz w ciazy to i tak nie da rady. Koszt to rzeczywiście problem. Chociaz masz jeszcze parę lat, nie patrząc na Twoje komórki, więc taka opcja za parę lat, z pomocą ktorejs siostry?Chodzi o refundacje. Jesli chodzi o kd to ja od dawna bylam zdecydowana. Tylko koszt jest dla mnie ogromny. Moje dwie siostry sa teraz w ciazy i obie mieszkaja daleko. Moj maz swego czasu bardzo byl przeciwny kd. Lewandowski powiedzial workost ze tylko kd jak nie wyjdzie in vitro