reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam, czy zna ktoś dobrego immunologa z Poznania który zająłby sie moim przypadkiem? ( obumarcie ciazy, leukocytoklastyczne zapalenie naczyń i Hashimoto ) Pozdrawiam:)

Witam, czy zna ktoś dobrego immunologa z Poznania który zająłby sie moim przypadkiem? ( obumarcie ciazy, leukocytoklastyczne zapalenie naczyń i Hashimoto ) Pozdrawiam:)

W Poznaniu niestety ciezko o dobrego immunologa. Sama jestem z Poznania i jeżdżę do Łodzi do dr Pasnika. W Poznaniu chyba jest jakis immunolog na Ul. Katowickiej ale słyszałam rozne opinie i wolałam uderzyć od razu do sprawdzonego...

@Marthi trzymam kciuki :*

Tak zrobię zbaadam wit D i wtedy okresle dawke :)
A z ta witamina C to ja sama od siebie bralam 1000.. musze to przemyśleć, skonsultuje tez z gin, a na razie bede wzmacniac sie inaczej (jakies naturalne propozycje? :))

@Marthi ja z tych co o 7 to musialy wciskać w siebie sniadanie i potem do 13 do obiadu sie spokojnie odbywałam bez jedzienia. 2 dni po transferze mnie pierwszy raz zaczelo ssać, to juz wiedzialam, ze raczej zaskoczyło, bo to nie moja przypadlosc. Ale insuline i tak sobie pojde zbadac przy okazji, bo widze, ze tu duzo dziewczyn szczupłych to ma, a ja zawsze bylam przekonana, ze to dotycZy tylko wiekszych osob.
Co do histero to sie nie martw, nic nie boli, a jakie spanie bedziesz miec zapewne! [emoji16] Uwielbiam spac na narkozie, najglebszy sen! [emoji16]

W Poznaniu niestety ciezko o dobrego immunologa. Sama jestem z Poznania i jeżdżę do Łodzi do dr Pasnika. W Poznaniu chyba jest jakis immunolog na Ul. Katowickiej ale słyszałam rozne opinie i wolałam uderzyć od razu do sprawdzonego...
A czy ten lekarz przechodzi od razu do konkretnego leczenia? Chodzi o przeciwciała i autoimmunologie..... bo jak dotąd żaden nie posiada widocznie na tyle wiedzy żeby podejść do sprawy poważnie.... jestem załamana:(

@iveo mi kiedyś też wyszła w moczu glukoza śladowe ilości ... czasem tak jest od leków no sterydow , czasem może świadczyć o cukrzycy . Powtórz mocz 3 tyg ;)

@olaa90 będzie dobrze spokojnie...piersi nie są żadnym wyznacznikiem raz bolą raz nie .... trzymam mocno kciuki i czekam na wieści

@kas90 dziękuję że pytasz, leci powoli do przodu .zaczynam 23 tydzień i bardzo bym chciała by się udało ciążę donosic...A co u Ciebie?

@Oczekujaca123 kciuki zaciskam i się nie stresuj... bierze heparyne i musi być dobrze;)

@bertha ty kochana dzisiaj testowalas czy ja coś pokrecilam ?

@magda1208 jak się kochana czujesz? Który u Ciebie już tydzień ... wyprawka gotowa ?

@Bunia10 cieszę się że serduszko bije ;* jak się czujesz ?

Kochane któraś miała listę wyprawkowe ?

reklama
Do góry