reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia extra! Z tą pępowiną to fakt,ale pewnie stres. Już poczytałaś o odklejające się łożysku...to ja tylko dopowiem,że moja cörka z mega szybkiej CC bo właśnie zaczęło się odklejać. Nie życzę nikomu takiego stresu...a więc słońce oszczędzaj się:*:*:*
@Oczekujaca123 gratki co do kariotypów:* kciuki za wizytę!

reklama
@Marthi w zależności od tego w jakim rejonie mieszkasz to można na to mówić duszonki/pieczone/prażone/kociołek, więcej nazw nie znam :p to takie jedzenie które przygotowuje się na ognisku w żeliwnym kociołku. Dajesz na dno liście kapusty, a do środka pokrojone w plastry ziemniaki, cebulkę, marchewkę, boczek w kostkę, przyprawy. Takie tanie proste megadobre danie :)

@Porzeczka1234 mi w ogole nabiał w postaci niesfermentowanej wywala cukier w kosmos. 2 kanapki żytniego z chudym białym serem i pomidorem i cukier po godzinie 150! Ewentualnie jak dodam awokado to jest w normie. Ale sobie już darowałam ten ser.
@Oczekujaca123 to przepraszam, jeśli Franek żył to faktycznie nie VLeiden. Kciuki za te 2 bąble teraz. Jaką masz dawkę?
0.8 teraz biore ;*
Nie przepraszaj, nie ma za co ;) chyba bym.wolala, zeby to byl v leiden... albo infekcja a tak to widmo niewydolnej szyjki wisi nade mna [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Dzieki dziewczyny za kciuki ! ;* powoli sie godze, ze moga byc dwa bąble, choć wiadomo... mniejsze ryzyko z jednym... no coz.
Oby choc jedno serduszko we mnie zabilo w piatek. I zostalo do samego konca [emoji175] tak sobie marze...
A wizyta dopiero o 19.20 +/- godzina , bo lelarka dlugo przyjmuje pacjentki takze z.piatku robi sie juz prawie sobota ;p

@marshia - wywala Ci tak cukier po chudym serku bo w posiłku brakuje tłuszczów [emoji4] dlatego jak dodajesz awokado cukier jest w normie [emoji4] bo wtedy masz pełnowartościowy posiłek - chleb to węgle, serek białko, sa warzywa w postaci pomidorków i tłuszcz z awokado [emoji6] Ja jak zjadłam wczoraj rogala marcińskiego i przegryzłam go kabanoskiem to tez cukier miałam piekny jak na słodkości - 123 :p

@basiawol - tak, ja mam w niedziele stawić sie do szpitala, w pon mam miec laparo... ale cholera jestem przeziębiona i mam ogromna nadzieje, ze sie wykuruje i mnie przyjmą do tego zabiegu... nie chciałabym miec znowu czego przekładanego [emoji20]

@roki_1991 - ja z wlkp i szczerze mowiac nigdy o czymś takim nie słyszałam, ale brzmi ciekawie [emoji1]
Dziekuje za doedukowanie [emoji6]

V leiden wykryty po stracie Franka, sama badalam, wiem od lipca heparyne biore od poczatku tek ciazy
Co jest jasne, bo nie rozumiem?
Franek zyl w czasie jak zaczal sie porod, wiec mie bylo mowy o jakim zatorze, zakrzepie, zaczęłam rodzic , zmarl w trakcie.
@roki1991 na slasku Pieczonki. Uwielbiam ;)

@marshia ja sie nie znam na lozysku, owinieciu pepowina, ale zycze , zeby wszystko bylo dobrze ;) ;* trzymam kciuki

@Oczekujaca123 trzymam kciuki za te Twoje dwa serduszka. Ja mam wizytę jutro o 20:20, też późno.
Do tego dziś mam jakieś problemy z sercem. Nawet nie wiem jak to określić, cały czas brak mi powietrza a od czasu do czasu mam takie jakby bulgotanie w sercu i robi mi się trochę słabo. Teraz musiałam wyjść z wanny bo znów było mi słabo. Co to moze być?

@Oczekujaca123 trzymam kciuki za te Twoje dwa serduszka. Ja mam wizytę jutro o 20:20, też późno.
Do tego dziś mam jakieś problemy z sercem. Nawet nie wiem jak to określić, cały czas brak mi powietrza a od czasu do czasu mam takie jakby bulgotanie w sercu i robi mi się trochę słabo. Teraz musiałam wyjść z wanny bo znów było mi słabo. Co to moze być?
Tez trzymam kciuki ;*
Niestety nie wiem co to moze być, ale powiedziałabym lekarzowi, zleci pewnie ekg ;) a jak trzeba bedzie to i dokładniejsze badania (mozesz isc do internisty ekg zrobia na miejscu )

@burczuś nic nie czytałam, bo na tą chwilę łożysko nie wrasta :) On tylko kontrolnie je badał a ja wydębiłam informację co będzie jak będzie wrastało :) Ale jeśli w ogóle zacznie, to od razu szpital żeby było pod kontrolą. I mogę tam leżeć ile będzie trzeba.
@Marthi Ty mądry łebku! Nie pomyślałam o tym. Tłuszczu nie było tam żadnego, bo ja jak jem z białym serem to staram się go w miarę rozsmarować i nie używam masła - stare nawyki :) Czyli zle zbilansowany posiłek!
@roki_1991 uwielbiam kociołki ♥️♥️♥️ A ponieważ nie zawsze mamy możliwość skonsumować taki z ogniska, to często Kończy się tak, że za kociołek robi patelnia. Cebula, ziemniaki, kiełbaska, boczuś i przyprawy. I robimy tak zwaną przypalankę :)

reklama
Do góry