Kochana ile tego accofilu Ci przepisał ? od Kiedy do kiedy ?" Cukierków" moim zdaniem 10 mg maławo min 15 mg. Wiesz co moja lokalna gin mówi, że teraz jedni będą podważać leczeniem drugich jeden będzie szczepił i mówił że tylko to działa drugi że accofil i tylko tym będzie" leczył" . Kulczyk podobnie jak Przybycień proponuję accofil przed owu później po pozytywnym do 12 tygodnia.
Moja gin mówi że mam zbadać mrl jeśli będzie ok 40 % przyjąć intralipid i brać encortonu heparynę jej zdaniem immunologię nie zmienia się co godzinę miesiąc i uważa że szczepienia u mnie jeszcze działają. ... i co ty na to ?
Accofil 30 - 5 dni przed FET jako wlew domaciczny, to już miałam w dwóch cyklach. Ładnie endometrium po nim wyglada.
Accofil 30 - co 3 dni podskórnie, pierwsza dawka 2 dni po FET. Potem w zależności od wyników morfologii utrzymanie dawki, lub jej zmniejszenie. Jak długo mam brać? Dobre pytanie....tego jeszcze mi nie powiedział [emoji51]Jeżeli będzie ciąża to nie wiem czy Jarek zleci do 12tc.... ale generalnie planuje tak długo brać, wtedy jako 1/2 dawki i rzadziej

ot takie marzenie mam [emoji2960]
A gdyby ktoś chciał wiedzieć jakich KIR mi brakuje to wrzucam wynik. Tak jak pisałam Bx nie koniecznie jest lepszy od AA... zależy od tego czego brakuje... a u mnie jak widać brakuje ważnych...
O heparynie nie wspominam, bo nad tym rękę ma moj gin i od niego dostaje od 1-2dc w cyklu z transferem.
MLR nie mam co badać, bo po roku od szczepień z 70 na pewno zeszło na 0, i to jeszcze po braniu encortonu przez dwa cykle z crio w dawce 20mg...
NK mam niecałe 8%
Nie wiem czy coś powtarzać z badań, czy zdać się na los.... chociaż ten okrutny jak widać jest....