reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 ja tez mam złe przeczucia u siebie i chyba przyspiesze wizytę... pojechałabym już dzisiaj ale pewnie nie zdarza mi przyjść wyniki... u mnie na ostatniej wizycie to był 9+3 puls u mojego babla puls to był aż 190... wszystko to jest strasznie stresujące :(

reklama
@Oczekujaca123 ja tez mam złe przeczucia u siebie i chyba przyspiesze wizytę... pojechałabym już dzisiaj ale pewnie nie zdarza mi przyjść wyniki... u mnie na ostatniej wizycie to był 9+3 puls u mojego babla puls to był aż 190... wszystko to jest strasznie stresujące :(

Ola, ten puls u dziecka to też kwestia twoich nerwów i stresu! Nie możesz tak dręczyc malucha :) ja też wczoraj miałam mega źle przeczucia, całą noc śniły się mi koszmary więc potem nie mogłam spać. A wszystko jest dobrze. I u ciebie na pewno też jest dobrze :)
U mnie dopiero na prenatalnych było 166 a wcześniej 179 nawet, także spokojnie kochana :)

Ola, ten puls u dziecka to też kwestia twoich nerwów i stresu! Nie możesz tak dręczyc malucha :) ja też wczoraj miałam mega źle przeczucia, całą noc śniły się mi koszmary więc potem nie mogłam spać. A wszystko jest dobrze. I u ciebie na pewno też jest dobrze :)
U mnie dopiero na prenatalnych było 166 a wcześniej 179 nawet, także spokojnie kochana :)
Dzieki dziewczyny,
U mnie w.poprzedniej ciazy to serducho Franka bilo zawsze miedzy 153-166. Wiec moze to szybsze bicie to i na dziewczynke bedzie [emoji14]
Ja wczoraj mialam w sobie dziwny spokoj. Może bylam zdenerwowana troche ze znow cos soe dzieje, ze IP, ze musze tate ze soba ciagnac (akurat byl ze mna u lekarza, bo przez te zawroty ostatnio nie jezdze autem) ale generalnie sama bylam w szoku ze sie nie poplakalam... mialam wrazenie, ze każde moje słowo wypowoedziane do lekarki bylo bez uczuc.. podeszlam.do tego zadaniowo. Zbadac, uslyszec czy jest dobrze czy zle, przezyc i isc dalej
Troche jak robot bylam... sama siebie nie poznalam.

@olaa90 zawsze bedziemy sie stresowac. To maluchom nie sluzy ;* trzeba podejść do tego z dystansem..mi sie udalo wczoraj, az sie obawiam czy uczuc nie tracę ... ale mysle ze u.mnie kryzys paniki przyjdzie w okolicy 20tyg jak dotrwam... i.moze minie.po28 jak dziecko bedzie mialo realne szanse.

@roki_1991 ja niby to wiem kochana i staram się myśleć pozytywnie,ale od wczoraj znowu u mnie „dziewczyny lubią brąz” i chyba nic mnie tak nie stresuje jak to... niby dr kazał mi się z tym zaprzyjaźnić przez moja wade macicy ale niestety ciężko mi to przychodzi.. :( nie mam żadnych boli brzucha tylko jakieś dziwne uczucie rozpierania w kroczu... no nie nastraja mnie to optymistycznie.. no nic muszę zając czymś głowę...

@Porzeczka1234 mam dziś na wypisie: płód eutroficzny, także niby nie mam się czym przejmowac na teraz. Wiem. Ale różnica jest w tym o czym piszesz.
Co do wagi - ok - rośnie. W środę tydzień temu 757, dziś 842 gramy. Ale brzuszek AC 25+0, reszta sporo powyżej 26. Jakby było równomiernie, jak jeszxze w 21 tc byłoby mi psychicznie lepiej. Od 21 tc to się zaczęło rozjeżdżać.
Zobacz załącznik 918845

Sorki za panikę. Jak mnie ktoś postawi do pionu, to jest mi tez lżej ;) wiem, ze mam zryty beret ;) Ale już starsznie ją kocham i się o nią boję :)

Marshia mi na jednym usg brzuszek wyszedl sporo mniejszy. Dr jak zobaczyla moją minę to mowi ze zmierzy jeszcze raz :D bo wtedy byla Asia mocno zwinieta i jak ją od innej strony zmierzyla to tydzien wiekszy brzuszek wyszedl

Dziewczyny kto ma fb a chce zrobic badanie KIR lub np MLR, to niech sobie zobaczy stronę ALBADT. To tam ten dr Kluszczyk przyjmuje. Wodzisław Śląski.

reklama
Do góry