reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka - [emoji173]️
A jak Twoja kondycja w ogole? I jak maz? Bo o ile nie mylę miał problemy zdrowotne.. [emoji8]
Tak kochana miał i raczej z tego się nie wyleczy bi mu jednej nerki brakuje a że teraz jeszcze ją nadwyrezyl to musi uważać. W sumie rozważna dieta.
Ja jakoś funkcjonuje. Trochę ledzwie bolą ale ide za ciosem dalej. Do tego leki na cholesterol i kamice nerkowa a po 3 mcach kontrola. Ciśnienie opanowane na lekach stałych i bardzo bardzo dużo pracy (jeśli któraś z was wie co to koniec roku w księgowości :) )
Wikus coś zakatarzony i taki cudowny buntownik ze zamiast go karcic śmieje się z jego min ;) ale najbardziej mnie cieszy (odpukac) ze Karol nie choruje. Jakiś cud :) jeździ sam autobusem MPK do szkoły i jeździmy tez 2x w tygodniu na basen żeby wspomóc zajęcia z SI :)
W głowie jednak tyka zagar i każde małe bobo go nakręca ♡

@Porzeczka1234 dziekuje kochana , pani doktor mowi ze wytrzymamy do 39 tc ;) i mam tego sie trzymac...

@Marzycielka ;;*;*;*;*
Kciuki za dobre wyniki progesteronu .&&&&

@nafoczka ;*;*;* jak samopoczucie u Ciebie ?

@Marthi dziekuje ;*

Dzieczyny czy ktoras z was ma anemie ? Bo ja odkad mialam tego krwiaka no to poleciala morfologia , bralam caly czas zelazo ... ale teraZ znowu hemoglobina i hematokryt poszly w dol , zwiekszylam dawke zelaza , zwracam uwage na to co jem , ale moj babelek mnie wyjada ;D w poniedzialek powtorze wyniki bo hemoglobina nagle spadla z 11 do 10.3 w ciagu tak naprawde paru dni ... tyle ze jedno badanie robilam w diagnostyce tam gdzie zawsze , a drugie robili mi podczas pobytu w szpitalu.

Jak ktos bedzie potrzebowal encorton to pisac.. 20 mg cale opakowanie zosfalo ;)

@Porzeczka1234 dziekuje kochana , pani doktor mowi ze wytrzymamy do 39 tc ;) i mam tego sie trzymac...

@Marzycielka ;;*;*;*;*
Kciuki za dobre wyniki progesteronu .&&&&

@nafoczka ;*;*;* jak samopoczucie u Ciebie ?

@Marthi dziekuje ;*

Dzieczyny czy ktoras z was ma anemie ? Bo ja odkad mialam tego krwiaka no to poleciala morfologia , bralam caly czas zelazo ... ale teraZ znowu hemoglobina i hematokryt poszly w dol , zwiekszylam dawke zelaza , zwracam uwage na to co jem , ale moj babelek mnie wyjada ;D w poniedzialek powtorze wyniki bo hemoglobina nagle spadla z 11 do 10.3 w ciagu tak naprawde paru dni ... tyle ze jedno badanie robilam w diagnostyce tam gdzie zawsze , a drugie robili mi podczas pobytu w szpitalu.

Jak ktos bedzie potrzebowal encorton to pisac.. 20 mg cale opakowanie zosfalo ;)
Kochana na pewno wytrzymacie. Pij pokrywę ona podnosi hemoglobinę ja też piłam i nie musiałam brać żelaza tak pięknie mi w normy skoczyła

Kochana na pewno wytrzymacie. Pij pokrywę ona podnosi hemoglobinę ja też piłam i nie musiałam brać żelaza tak pięknie mi w normy skoczyła
O super wiadomosc ;) u mnie w pierwszej ciazy lekarz sie dziwil, ze hemoglobina jest ok skoro nie jem miesa (nie rozumial, jak mozna go nie jesc ;p) , ale fakt ja pilam codziennie pokrzywe , wiec moze to zadzialalo ! ;)
Teraz trochw odpuscilam ale wracam do niej skoro ma tak dobre efekty

O super wiadomosc ;) u mnie w pierwszej ciazy lekarz sie dziwil, ze hemoglobina jest ok skoro nie jem miesa (nie rozumial, jak mozna go nie jesc ;p) , ale fakt ja pilam codziennie pokrzywe , wiec moze to zadzialalo ! ;)
Teraz trochw odpuscilam ale wracam do niej skoro ma tak dobre efekty
Polecam zresztą ona bardzo zdrowa warto chodź 1 kubeczek dziennie.

@smerfik88 kupuje z Herbapol pokrywę

reklama
Do góry