Psiara1996
Fanka BB :)
Zażywa się go jeśli jest taka potrzeba, jeśli z Twoją krwią jest wszystko w porządku to raczej nie masz po coRozumiem. Ale bez wiedzy lekarza nie można to zażywać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zażywa się go jeśli jest taka potrzeba, jeśli z Twoją krwią jest wszystko w porządku to raczej nie masz po coRozumiem. Ale bez wiedzy lekarza nie można to zażywać?
Dziekuje za informację.Zażywa się go jeśli jest taka potrzeba, jeśli z Twoją krwią jest wszystko w porządku to raczej nie masz po coale tak - za zgodą lekarza
Rozumiem. Ale bez wiedzy lekarza nie można to zażywać?
Myślę że z krwią nie mam problemu jedynie co to z zylami tylko bo się chowają jak zobaczę igle w labo. Nie będę ryzykować. Ale przy okazji zapytam gin o ten lek tutaj. [emoji846]Generalnie tak. Choć u nas bez recepty więc no. Ale lepiej zapytać lekarza![]()
@maa821 nie wystarczy tylko chcieć. Bo co w momencie kiedy chce karmic ale wyjść raz na tydz będę musiała na 2-3h?@oczekujaca nie inwestuj w kolejny laktator zanim nie sprobujesz kp.
Mnie Canpol wystarczyl, ale sciagnelam moze z 5 razy i mleko poszlo do zlewu, bo moje dziecko nie tolerowalo zadnych smoczkow.
Zreszta nic nie pobudza laktacji tak dobrze, jak przystawianie dzieci do piersi.
A to czy bedziesz mogla sama wyjsc na 2-3 godziny, to zycie zweryfikuje [emoji51][emoji51] Ja ze swoim ssakiem wszedzie chodzilam, bo butli nie chciala.
Nie stresuj sie na zapas. Moze spotkaj sie z doradca laktacyjnym.
Na fb jest tez fajna grupa Kwartalnik laktacyjny. Dziewczyny maja wiedze i daja pozytywnego kopa.
Ja kp juz 25 miesiecy [emoji123]
Najwazniejsze, to pozytywne nastawienie i wiedza o kpi