dagmarie25
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 wow... juz 31tc
zazdroszcze, dla mnie to jakaś abstrakcja
kochana a tak z ciekawości kiedy Ty zaczęłaś redukować dawke encortonu ?? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Porzeczka1234 wow... juz 31tczazdroszcze, dla mnie to jakaś abstrakcja
kochana a tak z ciekawości kiedy Ty zaczęłaś redukować dawke encortonu ??
![]()
Ana2 jak wyjdzie dodatni to Ana3. A robisz badania na własną rękę ?Dziewczyny, czy którejś wyszło na teście ANA1 dodatni? Czy to ma powiązanie z hashimoto czy to zupełnie co innego i pytanie jakie badania najlepiej dalej w tym kierunku robić? Dzięki za podpowiedzi z góry
Wiesz co nic o tym nie słyszałam ale powiem Ci , że moja lokalna gin wiedziała o sterydzie i tak każe brać swoim pacjętką po in vitro z problemami jak my itd bo ona prowadzi takie trudne ciąże i wuele widziała i słyszała. Zresztą bylam ostatnio na usg u speca od serduszka i ona zobaczyła moja karte i mówi steryd do 20 tygodnia ok ja mówię co dlugo a ona , że sa pacjetki ktore biora do 36 tygodnia i moze bez niego by nie urodziły. Zresztą napiszę Ci , że córeczka obrócona jest pośladkowo i powiedziała wod jest dużo ma jeszcze możliwość odwrócenia ale wątpię jej wygodnie na tym pęcherzu haha. Takze wód mam odpowiednią ilość.No właśnie mi Malina kazał zmniejszać od 11tc xd oczywiście uważam ze za szybkoswoją drogą to inny lekarz mi mówił że dlugotrwale branie sterydu powoduje przedwczesne odplywanie wód plodowych. Słyszałyscie cos o tym ??