Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po leczeniu immunosupresyjnym. Niestety transfer dwóch zarodkow nieudany. Mam jeszcze jednego mrozaka i będę konsultować się z doc Pasnikiem co dalej. Moja droga jest dluga i trudna jak każdej z Was. Generalnie musze przedyskutować z gin czy 6 stymulacja to nie jest szaleństwo. Jesli da zielone swiatlo to chciałabym skonsultowac sie z prof Malinowskim. Poki co dzięki doc Pasnikowi mam synka a teraz walka o rodzeństwo znowu idzie pod górkę. Wiem że on nie akceptuje większości badań z innych labo ale jak jest z jego dostępnością? U docenta cenie bardzo to ze odpisuje na maile, można cos tak skonsultować a nie za każdym razem wizyta. Jak jest u Maliny?
Tak jak @Destino ❤ pisze oni mają jedno laboratorium APC . Na pewno zaakceptuje Ci badania konsultacje możesz u niego zrobić . Jeśli chodzi o pytania /kontakt to pisze się lub dzwoni do Pań z recepcji. Jest też u prof wizyta online ale myślę, że to nie pierwsza i tak sobie myślę , że dobrze byłoby z nim porozmawiać w twoim przypadku jak to widzi . Przykro mi , że masz tak pod górkę
No to dość istotne informacje co na to lekarz?A ja zapomniałam dodać że u mnie na wizycie wyszło że mam dwurożną macice, tyłozgiecie i wode w brzuchu....??!! Takie rzeczy

tak. Zły był że tak szybko po poronieniu. Ale ja juz mam ostatni dzwonek, albo sie uda albo nie.
 tak. Zły był że tak szybko po poronieniu. Ale ja juz mam ostatni dzwonek, albo sie uda albo nie.