U
użytkownik 207953
Gość
Mogła się tez po prostu owulacja przesunąć. Bez bety i progesteronu trochę trudno ocenić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
robiłam wczoraj rano dwa na raz, mocząc w moczu w kubeczku. Dzisiaj rano tak samo.Testy mogą być różnej czułości. Poza tym jak robisz je jeden po drugim to stężenie hcg w moczu też może być różne. Test najlepiej robić z porannego, pierwszego moczu. Lub po prostu w ciągu dnia odczekaj kilka godzin i dopiero wtedy zrób.
Ale po co tak robisz? Nie rozumiem takiej praktyki. Może testy są różnej czułości.robiłam wczoraj rano dwa na raz, mocząc w moczu w kubeczku. Dzisiaj rano tak samo.
No wlansie wiem, ale żeby była taka różnica ? Poza tym na jednym pisze 6dni przed już wykrywa, a na drugim 2 dni przed. A tu kreski prawie nie widać w dzień miesiączkiAle po co tak robisz? Nie rozumiem takiej praktyki. Może testy są różnej czułości.
Możliwe, że owulacja sie przesunęła. Nie kieruj się tym co piszą na testach. Zwykły chwyt marketingowy.No wlansie wiem, ale żeby była taka różnica ? Poza tym na jednym pisze 6dni przed już wykrywa, a na drugim 2 dni przed. A tu kreski prawie nie widać w dzień miesiączki![]()
Każda z nas ma inne cykle, owulację, najlepiej zrobić betę i powtórzyć.moje kreski niestety są słabe![]()
rzeczywiście. Po stratach człowiek może się spodziewać wszystkiego. W głowie tyle myśle i emocjiZobacz załącznik 1426510
Tego samego dnia dwa różne testy